
Diabetes 2 opskrifter


2 retters Corona meny

4 flagers morgen/aftengrød med æble/appelsintern og nødder/mandler

Boghvedepandekager med røget hellefisk

Frikadeller med salat og hjemmebagt rugbrød

Koldskål med Kefir/kærnemælk og ristede havregryn

Kyllingeruller med salat (coleslaw)

Andesteg langtidsstegt med rødkål, brunede kartofler og sauce

Asiatisk marineret nakkesteg

Bagt laks med grønlangkål

Bao Buns med char siu marinerede ribbensteg og BBQ-sauce

Beef Rendang spicy og lækker oksekødsret fra Malaysia

Bi-bim-bap (Koreansk biksemad)

Blomkål/kartoffelsuppe med ristede mandler og kuvertbrød

Blomkålsgratin i Princess airfryer

Blødkogte æg i airfryeren, uden vand til kogning, sammen med rundstykker

Bulgogi koreansk paprikagryde med ris

Bøf sukiyaki med stegt salat/kål og jasmin fuldkornsris

Bøffer af tyndstegsfilét med lun salat af kartofler, og krydderurter

Chicken Katsu Sauce, sprød kylling fra Japan

Chorizosuppe med ost og grøntsager

Citronmuffins

Colorado steak med dampede grøntsager

Creme caramel af risengrød med appelsin file og figner

Date-steak med bagt kartoffel og bønner

Dressing McDonalds

Farsbrød i oven med bacon og brun sovs

Fed kålpande med røget medisterpølse med cremefraiche dip

Fin fransk kyllingegryde

Fiskefilet paneret i Princess airfryer

Fiskefrikadeller med vinger, coleslaw og hvidløgsbrød

Forloren mørbrad

Forloren skildpadde

Frikadeller med Hvidkålsalat

Frikadeller med knuget kål og appelsindrys med kanel

Frikadeller med stuvet grøntsager og flüte

Frokost tærte med makrel i tomat og en grøn salat

Gammeldaws Rabarbergrød

Garam masalakrydret kartoffelret

Gratineret svinekødsret med peberfrugter

Grill – Pølser med sprøde peberfrugter, kartofler og creme fraiche

Grillet lammekølle med ramsløgspesto, jordskokker, svampe og spinat

Grillet Poussin i Princess airfryer med bagte kartoffel og salat

Griseribben i landlig stil med kold kartoffelsalat

Grøntsagsgryde med nøddedrys og mosede kartofler

Grøntsagsmos uden kartofler

Gæstemiddag ”Nu er det snart Jul”

Gæstemiddag, “fødselsdag”

Hakkebøf med Karrygrøntsager

Hakkebøf og salat med kold beaernaisecreme

Halv Grillkylling med pomfritter, remoulade og mormorsalat

Hjemmelavet cremet A38/ Yoghurt med drys

Hjemmelavet Tykmælk

Italiensk pastaret med kylling og grønne asparges

Italiensk stegt kalvelever med stegte kartofler og salat

Jajangmyeon Koreansk sort bønnesauce med udon nudler

Jambalaya, kreolsk risret med brød

Japansk laks med sesam og japansk sauce med ris og tomatsalat

Japanske madpandekager

Kål-lasagne med oksekød og rosmarinskyr

Kålfrikadeller med stuvede gulerødder/ærter

Kalvehjerter i vildtgryde

Kalveschnitzel med tomat og Noilly Prat-sky

Kalvikål med kogte nye kartofler og evt. sennep

Karrystegt Skrubbe med æble/porre garniture

Kartoffel/porresuppe med bacon og brødsticks

Kartoffelgratin med grøn salat

Kinesisk svinemørbrad char shiu

Kinesisk tomatsuppe med omeletstrimler

Kinesiske kødboller med fuldkornsris og kål

King size Skaftekoteletter med dampede grøntsager, brød og salat

Krebsefarseret rødtunge timbale med hvidvinssauce, sukkerærter og lune hvidløgsflüte

Krydderi muffins med nøddeknas

Krydrede frankfurter med sur/søde tomater og spaghetti

Krydrede hakkebøf i fad med ost og grøntsager

Kunstige fugle med kartoffelmos

Kylling à la Marengo med kartoffelpandekager

Kylling á la Pierrette

Kylling i sur/sød sauce med rødløg, æbler og rosiner

Kylling i wok med edamamebønner og Peanutbutter sauce

Kyllingbryst med vildtsmag

Kyllingefilét i pikant sauce med ovnkartofler og rødbedefritter

Kyllingefrikadeller med stuvet hvidkål

Kyllingegryde med blomkålsris og mandler

Kyllingelår med knas, ærtesalat og groft brød

Kødsauce med allehånde

Lammeburger med aubergine og ost

Lammeculotte marineret, med kartoffelgratin og Coleslaw

Let sprængt kalvetunge med sur/sød peberrodsauce og smørdampede spidskål

Let sprængt svinebryst med grøntsager og kartoffel med dijon

Makrel i tomatsauce med ærter og majs

Marineret Butterfly kylling på rodfrugter med creme fraiche urtedressing

Marineret Kyllingelår med karamelliserede løg og svampe

Maskeret Blomkål

Medister i svøb med rød/lilla coleslaw

Medisterpølse med løgsauce

Middag/frokosttærte med spidskål, spinat, hytteost, okonomisauce og Japansk mayo

Minipandekager med jordbærpuré

Møllerkonens Ørred/Forel á la meuniére

Mørbradbøffer á la Provence

Mørbradbøffer i fad med cremet fløde-tomatsauce med kartoffelsne

Nakkekoteletter med rosmarin og bønner i tomat

Okonomiyaki (Japansk kålpandekage)

Oksefilét i Römertopf med Sandefjordsmør og pomfritter

One pot gris i kål

One pot kylling med ris, æbler, ost og kuvertbrød

Ovnbagt rødkål med kaffe og andebryst

Ovnstegt kyllingelår med Broccolisalat

Paella med kylling og skaldyr

Panini med skinke og avocado

Pasta med flødesauce og nye ærter

Pastasalat med røget mørbrad

Pebernødder til diabetiker

Pizza “Hawaii”

Pizza Calzone

Plankebøf af oksefars med kartoffelmos, kryddersmør og japansk coleslaw

Pork Stroganoff med svinekød, kartoffelmos og surt

Porrestuvning

Poussiner i sur-sød sauce med jasmin fuldkornris

Ramen (japansk suppe) med pocheret æg og lime

Ribbensteg med risnudler (Bun Heo Quay)

Ribbensteg stegt perfekt med sprød svær i Airfryer

Risalamande-is på mandelmarengsbund og kirsebær sauce

Roastbeef med kold kartoffelsalat og grønt

Rodfrugter med røget hamburgerryg og sennepssauce

Rullepølse hjemlavet i Airfryer Princess

Rødtungefilét i godt selskab

Rødtungeruller i vin med hvidvinssauce og svampe

Samsø Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Singapore-gryde med gyldne ris og salat

Skaftkoteletter med sprøde hvidkålskartofler

Skovgryde med kartoffelsne

Skrædderduels med røget flæsk og kartofler

Smørrebrød Let sprængt kalvetunge med peberrods creme

Southern Fried Chicken med Coleslaw

Soyakogte Spareribs med hvidkålsalat og ris

Spaghetti Puttanesca

Spanske frikadeller med kold ærtepuré og salat

Specie Hakkebøf med tomatbulgur salat

Speltrisotto med grillede grønsager, rejer og kuvertbrød

Squashstykker med kylling og hvidløgsflüte

Stegt flæsk i ovn med kartofler, og persillesovs

Stegt Kalvelever med salat og stegte kartofler

Stegt torsk med blomkålshollandaise sauce, små kartofler og broccoli

Stegte ål med stuvede kartofler og citron

Stegte ris med grøntsager

Stegte sild med rødbedesalat

Surgrød med sirup og sød æblemos

Sømandsbøf

Sønderjyske frikadeller med Sønderjysk stuvede hvidkål

Tartiflette (Fransk biksemad) med grøn salat og flüte

Thai Fish Cakes (Fiskefrikadeller)

Thai Fish Cakes (Fiskefrikadeller)

Thai-inspireret kødsauce

Thailandske farserede courgetter

Tirsdagskylling med appelsin og coleslaw af rodfrugter

Torskerognsalat med ærter og majs

Torskerognsgratin på grovbrød med citronrytter og salat

Udbenet kyllingelår marineret med krydderier og i mælk, tilbehør Rispilaf.

Varmrøget Andebryst med røræg

Venø-toast med æblesalat

Vietnamesisk kålsalat med kylling

Wienerschnitzler knasende dobbeltpanerede med flæskesvær

Wok-ret Thit Kho vietnamesisk hverdagsret

Yaki Udon stegte nudler med kylling

Æble – og Havreblinis
