• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Stegt citronmarineret kylling med pasta

6. august 2024 by John Frøslev Skriv kommentar

Citronkylling er navnet på flere retter, der findes i køkkener rundt om i
verden, som omfatter kylling og citron. I det canadisk- og britisk-kinesiske
køkken består det normalt af stykker kyllingekød, der er sauteret eller pisket
og friturestegt og overtrukket med en tyk, sød citron-smag sauce.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
400g pasta
1 stk. løg
2 fed hvidløg
100g ærter, frosne
200g cherrytomater
1 bd. Asparges, friske
½ liter madlavningsfløde
½ stk. grøntsagsbouillonterning
½ bd. Dild, frisk
2 spsk. flydende fedtstof eller olie
salt og peber
600g kyllingebryst
1 stk. citron
40g cashewnødder

Start med at rense kyllingebryst og skær dem over

så de er halvt så tykke

ven dem i olie, salt, peber, revet citronskal og citronsaft
kog pasta efter pakkens anvisning.
opvarm en pande med fedtstof. Steg kyllingebryst på

begge sider til de er gennemstegt.
hak alle grøntsagerne groft, opvarm panden med olie

steg løg og hvidløg af, tilsæt asparges og steg dem kort

tilsæt salt, peber, smuldret bouillonterning og mælk/fløde

rør god rundt, så bouillonterningen opløses, vend ærter og
cherrytomater i, vend den kogte pasta i og tilsæt citronsaft

klip dild over retten
server pastaen med stegt citronkylling top med dild og cashewnødder
klar til servering.

Dagens tallerken, Stegt citronmarineret kylling med pasta og brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften, Fjerkræ

Previous Post: « Gæstemiddag ” Windows 11”
Next Post: Paneret mørbrad med sommersalat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme