
Gris opskrifter


Asiatisk burger med agurkesalat

Asiatisk marineret nakkesteg

Asiatisk stegt svinemørbrad med svampe og kål

Bacon med porrer

Bankeflæsk med brun sovs og mormorsalat

Bayonneskinke i karry med grøntsager og ris

Biksemad med spejlæg og rødbede

Blomkål/kartoffel ret med bacon

Blomkålsgratin med cocktailpølser og rugbrød/ciabattabrød

Boller i karry med quinoa

Bov-Steak Amerikansk (ham-steak)

Braiseret svinekæber i ribena og æblemost

Braiseret svinekæber i æblemost med knuste kartofler

Brasiliansk Ildsteak med majs og mangosalsa

Broccoli gratiner med skinke

Brunkål med flæsk i Trykkoger

Brunkål med flæsk, rugbrød og sennep

Brændende kærlighed

Brændende kærlighed med stegt flæsk, ristede æbler, asparges og forårsløg

Carapulka med ris

Caribiske svinekoteletter med kokosris

Char Siu Kinesisk marineret nakkefilet

Chefkokkens favorit

Einbein mit sauerkraut og Erbs puré

Enebærgryde med bagt kartoffelmos

Farserede porre

Farseret hvidkål med stegt kål, kartofler og hvid sovs med muskat

Faxe gryde med svesker

Finker

Flamsk gryderet med svinekød og kartoffelmos

Forloren mørbrad

Forloren Vildsvin-steg

Frikadeller med spicy stuvet hvidkål

Frikadeller med stuvet grøntsager og flüte

Frikadeller med stuvet spidskål

Gammeldaws frikadeller med coleslaw i kærnemælk

Gammeldaws Stegeben eller Gnaveben i trykkoger

Glaserede nakkekoteletter med ovnbagte sprøde bønner og fetadrys

Glaserede Svinekæber og blomkålsgratin med ost

Grill – Pølser med sprøde peberfrugter, kartofler og creme fraiche

Grillet svinebryst med rabarber-BBQ

Grydestegt rullesteg med svesker, rødkål og brun sovs.

Guleærter med flæsk og medisterpølse

Hamburgerryg i folie med flødestuvet spinat

Hamburgerryg kogt med grøntsager og burre blanc

Heksegryde

Husarsteg

Indbagt æg med skysauce

Irsk stuvning med vildsvin og kål

Jægerens kartoffelfad

Jægergryde

Karbonader med spidskål og svitset rodfrugtestave

Karbonader med stuvede gulerødder / ærter og nye kartofler

Karbonader med svampefyld

Kartoffelkage med bacon

Kartoffelsalat varm, med røde pølser

Kinesisk svinemørbrad char shiu

King size Skaftekoteletter med dampede grøntsager, brød og salat

Kogt røget Landskinke med dampede grøntsager

Kogt skinke med grønlangkål og brunede kartofler

Koteletter i fad med brune ris

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Kreolersteg med løse fuldkornsris

Krydret Svinebov med kartoffel selleri puré, tomat sauce og agurkesalat

Kødboller med ris, grønne linser og salat

Kødrand med ærter/gulerødder og aspargessauce

Køllebankede nakkekoteletter med stegte æbler

Lady og vagabonden

Let sprængt svinebryst med grøntsager og kartoffel med dijon

Lynstegte grønsager med svinekød og østerssauce

Marineret Skinkesnitzel med brasekartofler og salat

Marineret svinemørbrad med ovnbagte kartofler og chiliedressing

Medister med grønlangkål og brunede kartofler

Medisterpølse med rimet rødløg og grøn kartoffelsalat

Medisterpølse med stuvede hvidkål, syltede rødbeder og rugbrød

Morfar’s Forloren Hare med mormor salat

Morfars Sønderjyske frikadeller med stuvet spidskål

Morfar’s kotelleter i fad

Morfar’s Mørbradgryde med kartoffelmos og surt

Mormor’s Frikadeller med stuvet hvidkål

Mørbrad a la creme med kærnemælks kartoffelmos

Mørbrad bøffer med sennepsauce, skiveskåret ovn kartofler og svampe

Mørbrad i fad med tomat-flødesauce og kartoffelsne

Mørbrad i tomatflødesauce med bacon

Mørbrad med krydderier

Mørbradbøffer á la Provence

Mørbradgryde

Nakkefilet stegt som vildt

Nakkefilét stegt som vildt med champignonsauce

Nakkekam braiseret i Römertopf

Nakkekoteletter med Feta-top og pasta-Asiatisk wokblanding

Nakkekoteletter med kål, porrer og champignon

Nakkekoteletter med paprika og løse ris

Nakkekoteletter Saltimbocca med æble og smørdampede spidskål med parmesan

Netfrikadeller med stuvet spinat

Orientalske Koteletter

Paprikagryde med mørbrad, bacon og cocktail pølser

Porchetta i ovn med glaserede kartofler og grøn salat

Porretærte med bacon, skinke og parmesan

Ribbensteg med bagte løg, æbler og figner

Ribbensteg med rødkål, hvide pillekartofler og brun sovs

Ribbensteg med timiangrøntsager og kartofler

Ribbensteg stegt perfekt med sprød svær i Airfryer

Rullesteg med svesker stegt i trykkoger, rødkål og brun sovs

Ruskomsnusk

Røget landskinke med grønlangkål og brunede kartofler

Røget landskinke med stuvet palmekål og brunede kartofler

Røget Svinemørbrad med rødkål og kartoffelpuffer

Singapore-gryde med gyldne ris og salat

Skaftkoteletter med bagte rødløg, gulerødder og bouillonkartofler

Skaftkoteletter med honningstegte grøntsager og edamamehummus

Skaftkoteletter med saltbagte kartofler og bagte rødbeder

Skaftkoteletter med spinat og båndpasta

Skinke røget, med grøntsager og opbagt smørsauce

Skræddersteg med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Smågrise med kartofler og salat

Snittede marinerede koteletter med Hoisin sauce og nudler eller ris

Sommer-flæskesteg med rodfrugter og persille/oliven tapenade

Sous Vide Vikingkøller med bagte krydret bådkartofler og coleslaw

Spinat/porrer tærte med skinke

Sprængt Ribbensteg med løg og æbler

Spækhøkerfad

Squash omelet

Stegt flæsk/æbleflæsk med persillesovs

Stegt Lever med æbler, løg og balsamico

Stegt medisterpølse med kold kartoffelsalat

Stegt mørbrad i fad

Stegt svinelever med bløde løg og flødesauce

Stegte hjerter i flødesovs

Stegte nakkekoteletter med hvidkål og let sennepssauce

Stroganoff med svinekød og kartoffelmos

Stuvet hvidkål med medisterpølse

Sund Svensk Pølseret

Svensk pølseret

Svenske kåldolmere med ris og kartofler

Svinekam á la Florentine.

Svinekotelet steg i smør emulsion og med brasekartofler

Svinekæber braiseret i mørkt øl og rodfrugter.

Svinekæber langtidsbraiserede i Römertopf

Svinekæber med citronsky

Svinekæber med dampede grøntsager og grøn kartoffelmos

Svinemørbrad i ribena med nye kartofler og eksotisk salat

Svinemørbrad steg som vildt

Svinemørbrad stegt i ovn med flødestuvede svampe, æblesalat og brød

Svineskank braiseret på urter og i mørkt øl med grøn kartoffelmos

Svineskank langtidsbraiseret med kartoffelmos og mormor salat

Tournedos af svinemørbrad med pebersauce og hasselbackkartoffel

Ungarsk gryde med kartoffelmos, grøn peberfrugt og grønne bønner

Vingryde med druer

Wienerschnitzler knasende dobbeltpanerede med flæskesvær
