• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Singapore-gryde med gyldne ris og salat

22. januar 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

En Asiatisk ret man vender tilbage til gang på gang og som kan varieres i det
uendelige, både med kylling og fisk og grøntsager som man selv syntes om.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
400g skinkekød, magert i tern
1 spsk. Olie
1 spsk. Karry
3 stk. porrer skåret i ringe
1 stk. løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
10 – 12 stk. Nelliker, hele
salt og peber
2½ dl. Hønsebouillon
kinesisk soyasauce
evt. lidt chilisauce
maizena til jævning.
Tilbehør:
gyldne ris
syltede ingefær eller chutney
grøn salat med olie-eddike dressing.

Start med at skære porrer i ringe, løget og hvidløg hakkes groft

varme olien op og svits karryen under omrøring i ca. ½ min.

tilsæt kødterningerne og brun dem godt, før du tilsætter porrer, løg og

bruner det med i et par min.
Tilsæt hvidløg og nelliker, drys med salt og peber, tilsæt bouillonen og dæmp

varmen og lad retten simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt.

Smag saucen til med soyasauce og evt. lidt chilisauce og jævn den let med
maizena udrørt i koldt vand.

Spis Singapore-gryden med gyldne ris, chutney og salat til.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Singapore-gryde med gyldne ris, salat og chutney
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften, Gris

Previous Post: « Forloren mørbrad
Next Post: Aktuelle madplan for uge 4 »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme