
Fisk opskrifter


Asiatiske stegte ris med æg og rejer

Bagt Thai torsk med asiatiske svampe, ingefær og brune ris

Bakskuld med hjemmerørt remoulade og rugbrød

Bornholmsk biksemad

Braiserede Laks med porrer, tomater og brune ris

Brandade med varmrøget laks

Brændende havkærlighed

Citronglaseret rødtungefilét på svampebund med dildsauce

Drypstegt rødtunge med karamelliseret spidskål og ”soya-sauce”

Fish and Chips med sauce tartare og mashy peas

Fisk i fad med kulmule

Fiskefrikadeller med lyn syltede rødbede/rødløg, remoulade

Fiskefrikadeller med blomkålssalat

Fiskekarbonader med grøntsagssauce og kartofler

Forel pandestegt med dampede grøntsager og smørsovs

Forel stegt med ovnbagt kartoffel/gulerod i bouillon og coleslaw

Foreller ovn dampede med grøntsager og sprøde karrykartofler.

Fyldt rødspætte med rejer, champignon og remouladesauce

Fyldt rødspætter med rejer og asparges

Grønsaltede Sild

Havtaske filet i bacon med pommes duchesse, gulerødder og sauce supreme

Hellefisk filet med sukker ærter og sennepssauce.

Hellefiskefilet og pasta med squash dertil hummersauce

Helstegt ising med selleriremoulade og tomatsalat

Helstegt skrubbe med citronsauce og grønne ærter

Hornfisk pandestegt på ben med persillesovs og gulerodsstave

Hornfisk stegt med rabarberrelish og nye kartofler

Hvidvinsdampet pighvar med grøntsager og selleriremoulade sovs

Idaho-Ørred Almandine med Idaho-Biarritzkartofler

Japansk laks med sesam og japansk sauce med ris og tomatsalat

Julesild

Klipfisk, kogt

Kogt Torsk

Kulmule stegt på skind med eksotisk marinade

Laks bagt med blå birkes, ris og hollandaise sauce

Laks med Soyasauce og bacon / porrekartofler

Laksefrikadeller med råstegte kartoffelbåde og salat

Laksegryde med svampe og porrer

Laksekarbonader med agurkesalat, pillekartofler og sandefjorsmør

Lakseside ovnstegt med nelliker og appelsinskal

Laksetærte med grønsager

Makrel i gelé

Makrel ovnstegt med gemyse, hollandaise sovs og gratineret kartoffelmos

Meunierestegte rødspættefileter med grøn kartoffelsalat

Møllerkonens Ørred/Forel á la meuniére

Mørksej i tomatsovs med porre/champignon relish og bagt kartoffelmos

Mørksej pandestegt med blomkålspuré og persilleolie.

Ovnbagt Lange filet royal med rosmarin og citron på bund af grøntsagssauté

Ovnstegte rødspætter med sursød persillesauce og ovnstegte gulerødder med citrus

Pandestegt laksefilet med pastaskruer i cremet dildsauce

Pandestegt makrel med stikkelsbærsovs og gulerodssalat

Pandestegt rødfisk a la provencale

Pandestegt rødspætte/rødfiskfilet med rejeragout og grøn salat.

Pandestegt rødtungefilét med perlebyg risotto og mandelæbletopping

Pandestegt skrubbe med gulerodssalat

Pandestegt Slethvar med hvidløgskrydderurtesmørsauce og rå grønkålssalat med avokado, tahindressing og ristede mandler

Pandestegt ørred på en bund af æblecreme og med sky af soltørrede tomater

Paneret torskefilét med kold sauce og salat

Plukfisk

Pocheret Dorado med dildsovs

Rødfisk i ovn på en bund af grønsager og med hollandaisesauce

Rødspætte pandestegt

Rødtunge med yoghurtsauce

Rødtunge pandestegt med blandet salat, bagte cherrytomater og persillepesto

Rødtunge pandestegt med grønne asparges skinke og ostesauce

Rødtunge stegt på ben, med sauteret spinat og champignon

Rødtungefilet pandestegt med karryabrikossauce og æble/løgkompot

Rødtungefilét smørstegt med remoulade sauce

Rødtungefileter med valnøddesauce og blomkålspuré

Rødtungeruller i vin med hvidvinssauce og svampe

Røget makrel med spinat, sennepsdressing og smilende æg

Røget makrelsalat med dild

Salat med varmrøget laks, kartofler og pocheret æg

Sandart stegt med courgetter i citrussauce.

Sildesalat med makaroni og rødbeder

Skagen – fisk på kartoffelkompot og med beurre blanc

Skind stegt sandart med courgetter i citroncreme

Skindstegt Sandart med salviekartofler og grillede grøntsager

Skindstegt Sandart med sprøde grøntsager og skumsauce

Smørdampede Rødspætter med kammuslinger og asparges

Smørstegt fjæsing med solskinssalat, sprød bacon og nøddetopping

Smørstegt Pighvar i ovn

Spegesild med stuvede kartofler

Spradebasse sild

Stegt Ål med stuvede kartofler

Stegt filet royale af lange med syltede porrer, rødløg og hollandaisesovs

Stegt havkat med ærtepure, dampede nye gulerødder, nye kartofler med citronfløde

Stegt Laks med cremet spinat

Stegt laks med flødestuvet spinat og boghvedepasta

Stegt torsk med blomkålshollandaise sauce, små kartofler og broccoli

Stegt torsk med purløgs/persille hollandaise sauce

Stegte ål med stuvede kartofler og citron

Stegte hele rødspætter med nye kartofler og persillesovs

Stegte sild med bløde løg og sennepssovs

Stegte sild med moste kartofler

Stjerneskud med dressing, citron og ørredrogn

Søstjerne med mayonaise, radisser, Rejer og asparges

Teriyaki-marineret Laks

Thai Fish Cakes (Fiskefrikadeller)

Torsk i fad

Torsk i ovn med bacon og grøntsager

Torskefilét med jordbærsalsa og nye kartofler
