DSC 56-17-147
Indfør en ny dansk klassiker på det danske julefrokostbord/
påskefrokostbord med dit eget forfriskende præg med det
eksotiske krydderier og spændende smag.
køkkenet kalder
Ingredienser: ( 8 – 10 pers.)
1 hel lakseside med skind
1½ tsk. salt
friskkværnet sort peber
1 dl. Stærk, sød sennep
revet skal af 1 stk. appelsin
1 stk. Æggeblomme
1 spsk. colmans sennepspulver
1½ spsk. sukker
2½ spsk. rasp
nelliker til pynt
1 stk. iceberg salat
4 stk. æg, kogte smilende
1 bdt. Grønne asparges
Start med at tænde for ovnen på 200gr varmluft, 225 gr. alm. ovn
kom salt og peber på laksen, og læg den med skindsiden nedad
i et ildfast fad.
Bland sennep, revet appelsinskal og æggeblomme, smør det på
laksen. Bland sennepspulver, sukker og rasp og drys det over
laksen, pynt med hele nelliker.
Ovn steg/grill i øverste del af ovnen, 15 – 20 min. i varmluft eller
25 min. i alm. ovn, til laksen er gennemstegt og overfladen får
lidt farve, serveres med halve kogte æg og blancherede grønne asparges.
klar til servering.
Dagens påskefrokost med ovnstegte lakseside med æg og asparges.
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar