
Aften opskrifter (type 2)


2 retters Corona meny

4 flagers morgen/aftengrød med æble/appelsintern og nødder/mandler

Frikadeller med salat og hjemmebagt rugbrød

Koldskål med Kefir/kærnemælk og ristede havregryn

Kyllingeruller med salat (coleslaw)

Andesteg langtidsstegt med rødkål, brunede kartofler og sauce

Asiatisk marineret nakkesteg

Bagt laks med grønlangkål

Bami Goreng (Hollandsk Nationalret)

Bao Buns med char siu marinerede ribbensteg og BBQ-sauce

Beef Rendang spicy og lækker oksekødsret fra Malaysia

Beijing Beef i wok med ris

Bi-bim-bap (Koreansk biksemad)

Blomkål/kartoffelsuppe med ristede mandler og kuvertbrød

Bulgogi koreansk paprikagryde med ris

Bøf sukiyaki med stegt salat/kål og jasmin fuldkornsris

Bøffer af tyndstegsfilét med lun salat af kartofler, og krydderurter

Chicken Katsu Sauce, sprød kylling fra Japan

Chorizosuppe med ost og grøntsager

Colorado steak med dampede grøntsager

Creme caramel af risengrød med appelsin file og figner

Date-steak med bagt kartoffel og bønner

Farsbrød i oven med bacon og brun sovs

Fed kålpande med røget medisterpølse med cremefraiche dip

Fin fransk kyllingegryde

Forloren mørbrad

Forloren skildpadde

Frikadeller med Hvidkålsalat

Frikadeller med knuget kål og appelsindrys med kanel

Frikadeller med stuvet grøntsager og flüte

Gammeldaws Rabarbergrød

Garam masalakrydret kartoffelret

Gratineret svinekødsret med peberfrugter

Grill – Pølser med sprøde peberfrugter, kartofler og creme fraiche

Grillet lammekølle med ramsløgspesto, jordskokker, svampe og spinat

Grillet Poussin i Princess airfryer med bagte kartoffel og salat

Griseribben i landlig stil med kold kartoffelsalat

Grøntsagsgryde med nøddedrys og mosede kartofler

Grøntsagsmos uden kartofler

Gullashsuppe i trykkoger

Gæstemiddag ”Nu er det snart Jul”

Gæstemiddag, “fødselsdag”

Hakkebøf med Karrygrøntsager

Hakkebøf og salat med kold beaernaisecreme

Halv Grillkylling med pomfritter, remoulade og mormorsalat

Helstegt kylling i Airfryer/ovn

Høstgryde i september

Indbagt svinemørbrad med bacon i butterdej

Italiensk høstgryde med pressede kartofler og bønnesalat

Italiensk pastaret med kylling og grønne asparges

Italiensk stegt kalvelever med stegte kartofler og salat

Jajangmyeon Koreansk sort bønnesauce med udon nudler

Jambalaya Kreolsk risret

Jambalaya, kreolsk risret med brød

Japanske madpandekager

Kål-lasagne med oksekød og rosmarinskyr

Kålfrikadeller med stuvede gulerødder/ærter

Kalvehjerter i vildtgryde

Kalveschnitzel med tomat og Noilly Prat-sky

Kalvikål med kogte nye kartofler og evt. sennep

Karrystegt Skrubbe med æble/porre garniture

Kartoffel/porresuppe med bacon og brødsticks

Kartoffelgratin med grøn salat

Kinesisk svinemørbrad char shiu

Kinesisk tomatsuppe med omeletstrimler

Kinesiske kødboller med fuldkornsris og kål

King size Skaftekoteletter med dampede grøntsager, brød og salat

Koreansk hverdagsret med nudler og kimchi

Krebsefarseret rødtunge timbale med hvidvinssauce, sukkerærter og lune hvidløgsflüte

Krydrede frankfurter med sur/søde tomater og spaghetti

Krydrede hakkebøf i fad med ost og grøntsager

Kunstige fugle med kartoffelmos

Kylling à la Marengo med kartoffelpandekager

Kylling á la Pierrette

Kylling i sur/sød sauce med rødløg, æbler og rosiner

Kylling i wok med edamamebønner og Peanutbutter sauce

Kylling med kartofler i spinat/parmesansauce

Kyllingbryst med vildtsmag

Kyllingefilét i pikant sauce med ovnkartofler og rødbedefritter

Kyllingefrikadeller med stuvet hvidkål

Kyllingegryde med blomkålsris og mandler

Kyllingelår med knas, ærtesalat og groft brød

Lammeculotte marineret, med kartoffelgratin og Coleslaw

Let sprængt kalvetunge med sur/sød peberrodsauce og smørdampede spidskål

Let sprængt svinebryst med grøntsager og kartoffel med dijon

Marineret Butterfly kylling på rodfrugter med creme fraiche urtedressing

Marineret Kyllingelår med karamelliserede løg og svampe

Maskeret Blomkål

Medister i svøb med rød/lilla coleslaw

Medisterpølse med løgsauce

Møllerkonens Ørred/Forel á la meuniére

Mørbradbøffer á la Provence

Mørbradbøffer i fad med cremet fløde-tomatsauce med kartoffelsne

Nakkekam i strimler med dildkartofler

Nakkekoteletter med rosmarin og bønner i tomat

Nakkekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost

Okonomiyaki (Japansk kålpandekage)

Oksefilét i Römertopf med Sandefjordsmør og pomfritter

One pot gris i kål

Ovnbagt rødkål med kaffe og andebryst

Ovnstegt kyllingelår med Broccolisalat

Paella med kylling og skaldyr

Paneret mørbrad med sommersalat

Pastasalat med kylling og cremefraiche

Pastasalat med røget mørbrad

Pizza “Hawaii”

Pizza Calzone

Plankebøf af oksefars med kartoffelmos, kryddersmør og japansk coleslaw

Pork Stroganoff med svinekød, kartoffelmos og surt

Porrestuvning

Poussiner i sur-sød sauce med jasmin fuldkornris

Ramen (japansk suppe) med pocheret æg og lime

Ribbensteg med risnudler (Bun Heo Quay)

Ribbensteg stegt perfekt med sprød svær i Airfryer

Risalamande-is på mandelmarengsbund og kirsebær sauce

Roastbeef med kold kartoffelsalat og grønt

Rodfrugter med røget hamburgerryg og sennepssauce

Rødtungefilét i godt selskab

Rødtungeruller i vin med hvidvinssauce og svampe

Samsø Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Singapore-gryde med gyldne ris og salat

Skaftkoteletter med sprøde hvidkålskartofler

Skovgryde med kartoffelsne

Soyakogte Spareribs med hvidkålsalat og ris

Spaghetti med kødsovs

Spanske frikadeller med kold ærtepuré og salat

Specie Hakkebøf med tomatbulgur salat

Speltrisotto med grillede grønsager, rejer og kuvertbrød

Stegt citronmarineret kylling med pasta

Stegt flæsk i ovn med kartofler, og persillesovs

Stegt Kalvelever med salat og stegte kartofler

Stegt torsk med blomkålshollandaise sauce, små kartofler og broccoli

Stegte ål med stuvede kartofler og citron

Stegte ris med grøntsager

Stegte sild med rødbedesalat

Sticky ribs med ris

Surgrød med sirup og sød æblemos

Sømandsbøf

Sønderjyske frikadeller med Sønderjysk stuvede hvidkål

Tartiflette (Fransk biksemad) med grøn salat og flüte

Thai Fish Cakes (Fiskefrikadeller)

Thai kylling med chili og cashewnødder

Thai stegte ris med svinekød i ingefær og soya

Thai-inspireret kødsauce

Tirsdagskylling med appelsin og coleslaw af rodfrugter

Udbenet kyllingelår marineret med krydderier og i mælk, tilbehør Rispilaf.

Venø bøf/steaks med salat og dressing

Vietnamesisk Pork Bowl

Wienerschnitzler knasende dobbeltpanerede med flæskesvær

Wok-ret Thit Kho vietnamesisk hverdagsret
