• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Aften opskrifter (type 2)

“Flyvende Jacob” en nationalret fra Sverige

2 retters Corona meny

4 flagers morgen/aftengrød med æble/appelsintern og nødder/mandler

Frikadeller med salat og hjemmebagt rugbrød

Andesteg langtidsstegt med rødkål, brunede kartofler og sauce

Asiatisk marineret nakkesteg

Bagt laks med grønlangkål

Beef Rendang spicy og lækker oksekødsret fra Malaysia

Bi-bim-bap (Koreansk biksemad)

Blomkål/kartoffelsuppe med ristede mandler og kuvertbrød

Bøf sukiyaki med stegt salat/kål og jasmin fuldkornsris

Chorizosuppe med ost og grøntsager

Colorado steak med dampede grøntsager

Creme caramel af risengrød med appelsin file og figner

Date-steak med bagt kartoffel og bønner

Farsbrød i oven med bacon og brun sovs

Fed kålpande med røget medisterpølse med cremefraiche dip

Fin fransk kyllingegryde

Forloren skildpadde

Frikadeller med Hvidkålsalat

Frikadeller med knuget kål og appelsindrys med kanel

Frikadeller med stuvet grøntsager og flüte

Gammeldaws Rabarbergrød

Garam masalakrydret kartoffelret

Gratineret svinekødsret med peberfrugter

Grill – Pølser med sprøde peberfrugter, kartofler og creme fraiche

Grillet lammekølle med ramsløgspesto, jordskokker, svampe og spinat

Grillet Poussin i Princess airfryer med bagte kartoffel og salat

Grøntsagsmos uden kartofler

Gæstemiddag ”Nu er det snart Jul”

Gæstemiddag, “fødselsdag”

Hakkebøf med Karrygrøntsager

Halv Grillkylling med pomfritter, remoulade og mormorsalat

Italiensk pastaret med kylling og grønne asparges

Italiensk stegt kalvelever med stegte kartofler og salat

Japanske madpandekager

Kål-lasagne med oksekød og rosmarinskyr

Kalvehjerter i vildtgryde

Kalveschnitzel med tomat og Noilly Prat-sky

Kalvikål med kogte nye kartofler og evt. sennep

Karrystegt Skrubbe med æble/porre garniture

Kartoffel/porresuppe med bacon og brødsticks

Kinesisk svinemørbrad char shiu

Kinesisk tomatsuppe med omeletstrimler

Kinesiske kødboller med fuldkornsris og kål

King size Skaftekoteletter med dampede grøntsager, brød og salat

Krebsefarseret rødtunge timbale med hvidvinssauce, sukkerærter og lune hvidløgsflüte

Krydrede frankfurter med sur/søde tomater og spaghetti

Krydrede hakkebøf i fad med ost og grøntsager

Kylling à la Marengo med kartoffelpandekager

Kylling á la Pierrette

Kylling i sur/sød sauce med rødløg, æbler og rosiner

Kylling i wok med edamamebønner og Peanutbutter sauce

Kyllingefilét i pikant sauce med ovnkartofler og rødbedefritter

Kyllingefrikadeller med stuvet hvidkål

Kyllingegryde med blomkålsris og mandler

Kyllingelår med knas, ærtesalat og groft brød

Lammeculotte marineret, med kartoffelgratin og Coleslaw

Let sprængt kalvetunge med sur/sød peberrodsauce og smørdampede spidskål

Let sprængt svinebryst med grøntsager og kartoffel med dijon

Marineret Butterfly kylling på rodfrugter med creme fraiche urtedressing

Marineret Kyllingelår med karamelliserede løg og svampe

Maskeret Blomkål

Medister i svøb med rød/lilla coleslaw

Medisterpølse med løgsauce

Møllerkonens Ørred/Forel á la meuniére

Mørbradbøffer á la Provence

Mørbradbøffer i fad med cremet fløde-tomatsauce med kartoffelsne

Nakkekoteletter med rosmarin og bønner i tomat

Okonomiyaki (Japansk kålpandekage)

Ovnbagt rødkål med kaffe og andebryst

Ovnstegt kyllingelår med Broccolisalat

Paella med kylling og skaldyr

Pastasalat med røget mørbrad

Pizza “Hawaii”

Pizza Calzone

Plankebøf af oksefars med kartoffelmos, kryddersmør og japansk coleslaw

Porrestuvning

Poussiner i sur-sød sauce med jasmin fuldkornris

Ramen (japansk suppe) med pocheret æg og lime

Ribbensteg stegt perfekt med sprød svær i Airfryer

Risalamande-is på mandelmarengsbund og kirsebær sauce

Roastbeef med kold kartoffelsalat og grønt

Rodfrugter med røget hamburgerryg og sennepssauce

Rødtungefilét i godt selskab

Samsø Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Skovgryde med kartoffelsne

Soyakogte Spareribs med hvidkålsalat og ris

Stegt flæsk i ovn med kartofler, og persillesovs

Stegt Kalvelever med salat og stegte kartofler

Stegt torsk med blomkålshollandaise sauce, små kartofler og broccoli

Stegte ål med stuvede kartofler og citron

Stegte ris med grøntsager

Stegte sild med rødbedesalat

Surgrød med sirup og sød æblemos

Tartiflette (Fransk biksemad) med grøn salat og flüte

Thai Fish Cakes (Fiskefrikadeller)

Thai-inspireret kødsauce

Wienerschnitzler knasende dobbeltpanerede med flæskesvær

Yaki Udon stegte nudler med kylling

Copyright © 2022 on the Foodie Pro Theme