• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Karrystegt Skrubbe med æble/porre garniture

12. oktober 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Helstegte skrubbe er nemme at tilberede og som regel billiger end rødspætter.
Her får de lidt mod-spil af æbler og karry i denne ret.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
1 stk. porre
2 stk. æbler
75g bacon, slicet
2 stk. gulerod
Salt og peber
2 stk. skrubber
50g rugmel
2 – 3 tsk. karry
25g flydende fedtstof
Tilbehør:
Ris eller kartofler

Start med at rense poren og skær den i tynde ringe på skrå

Vask eller skræl æblerne og skær dem i terninger
Vask kartoflerne og skræl gulerødder,
Skær baconskiverne i strimler og svits dem på en varm pande

Tilsæt porre og æbler og steg under omrøring i ca. 5 – 10 min.
Drys 1 tsk. karry over blandingen

Smag til med salt og peber
Damp kartofler og gulerødder i micro-ovnen i ca. 6 – 7 min.
på højeste effekt.
Vend de rensede skrubber i mel, som er blandet med 2 tsk. karry,
salt og peber

Steg dem på panden med flydende fedtstof/olie i ca. 4- 5 min. på hver side.

Start med at stege på den mørke side af fisken, ved middel varme
Anret med fisken på en tallerken og garnituren ved siden af.
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Karrystegt skrubbe med æble/porre garniture og sprødstegt bacon
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Kalvehjerter i vildtgryde
Next Post: Stegte sild med rødbedesalat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme