![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/09/DSC_0303k-56-10-303.jpg)
Helstegte skrubbe er nemme at tilberede og som regel billiger end rødspætter.
Her får de lidt mod-spil af æbler og karry i denne ret.
Køkkenet kalder
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/09/DSC_0296k-56-10-296.jpg)
Ingredienser: (2 pers.)
1 stk. porre
2 stk. æbler
75g bacon, slicet
2 stk. gulerod
Salt og peber
2 stk. skrubber
50g rugmel
2 – 3 tsk. karry
25g flydende fedtstof
Tilbehør:
Ris eller kartofler
Start med at rense poren og skær den i tynde ringe på skrå
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/09/DSC_0297k-56-10-297.jpg)
Vask eller skræl æblerne og skær dem i terninger
Vask kartoflerne og skræl gulerødder,
Skær baconskiverne i strimler og svits dem på en varm pande
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/09/DSC_0298k-56-10-298.jpg)
Tilsæt porre og æbler og steg under omrøring i ca. 5 – 10 min.
Drys 1 tsk. karry over blandingen
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/09/DSC_0299k-56-10-299.jpg)
Smag til med salt og peber
Damp kartofler og gulerødder i micro-ovnen i ca. 6 – 7 min.
på højeste effekt.
Vend de rensede skrubber i mel, som er blandet med 2 tsk. karry,
salt og peber
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/09/DSC_0300k-56-10-300.jpg)
Steg dem på panden med flydende fedtstof/olie i ca. 4- 5 min. på hver side.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/09/DSC_0301k-56-10-301.jpg)
Start med at stege på den mørke side af fisken, ved middel varme
Anret med fisken på en tallerken og garnituren ved siden af.
Det er tid til servering.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/09/DSC_0304k-56-10-304.jpg)
Dagens tallerken, Karrystegt skrubbe med æble/porre garniture og sprødstegt bacon
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar