• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Okse opskrifter

“Bonderøvsgryde” med løse ris

Bankekød

Beef Wellington med rødvinsglace

Beijing Beef i wok med ris

Benløse Fugle

Beuf Chasseur

Biff Rydberg

Boeuf à la mode

Boller i karry med brune ris

Boston Beuf

Bourgognegryde

Braiseret Oksebov med ovnbagte kartofler

Braiseret oksespidsbryst med ingefær og soja

Brasiliansk kalvesteg

Bulgogi koreansk ret

Burger med spejlæg og brun sovs

Bøf á la Karoline

Bøf Diane med sauterede kartofler og salat

Bøf Lindstrøm

Bøf Stroganoff i trykkoger

Bøffer af tyndstegsfilét med lun salat af kartofler, og krydderurter

Chefkokkens favorit

Chili con carne med yoghurt og brød

Chop Suey med oksekød

Colorado steak med dampede grøntsager

Côte de boeuf med bearnaise og knuste kartofler

Culottesteg med pomfritter, bearnaisesauce og tomatsalat

Dansk bøf i fad

Dansk hakkebøf med bløde løg og surt

Date-steak med bagt kartoffel og bønner

Daube

Engelsk bøf i sous vide med bløde løg, skysauce og kartofler

Engelsk bøf med bløde løg, hvide kartofler og mormor salat

Entrecote med rodfrugter og romersk pebersauce

Entrecote med sauteret grøntsager

EstoFado De carne en Español (oksekøds gryderet fra Spanien)

Farseret squash

Flamsk Karbonade

Forloren Elg

Forloren Oksefilet med grøntsager og tomatsauce

Forloren skildpadde med smilende æg og kuvertbrød

Forlorne kyllinger med brunede og hvide kartofler, agurkesalat og ribsgele

Fransk boeuf

Fynsk Grydebøf

Gullasch – Ungarsk med kartoffelmos

Hakkebøf med chorizo,perlespeltotto og basilikum

Hakkebøf stegt som vildt med kartoffelmos

Hakkebøffer i folie med hasselbagt kartofler og salat

Hakkebøffer med jordskokke-svampe saute

Helstegt kalvefilet med ”HOT svampegryde” brasekartofler og avocado/tomatsalat

Højrebsbøffer med champignon sauce og tomat

Høkerlabskovs

Indianerragout med pasta

Inga’s bankekød med svampe og sellerimos

Italiensk oksekødsgryde

Jægerschnitzel

Kabuli palaw

Kalve scallopine med marsala og salvie

Kalveculotte kold, med franske flødekartofler

Kalvefrikassé med blomkål

Kalvegryde i godt selskab.

Kalvehjerter med pikant sauce i stegesoen

Kalvekoteletter fra Maxim’s med safranris

Kalvekoteletter med bagte kartofler, rucola-salat og pebersauce

Kalvelever stegt med bløde løg og brun sovs

Kalvemørbrad à la Roma med spaghetti

Kalvenyreragout i stegeso med kartoffel/sellerimos og grønne ærter

Kalveschnitzel i tomatsauce med spaghetti

Kalvetykkam med svampe og æbler

Kinesiske kødboller med fuldkornsris og kål

Kong Frederiks livret

Köttbullar med nye kartofler og tyttebærsyltetøj

Köttbullar med potatismos, krämsås og lingonsylt

Krydret Burgerbøffer

Krydret oksefars med kartoffelmos bagt i ovn (Pomerol Parisienne)

Kødsauce med allehånde

Langtidsstegt tværreb med mos

Lasagne

Lasagne med spinat

Majspandekager med kødfyld og ost

Marineret bøffer med kartoffel/sellerimos og grønsager

Maskeret blomkål med bacon og æble-gulerodssalat

Mexicanske madpandekager med oksekød og cremefraiche

Millionbøf

Millionbøf á la thai

Musaka med Lamme/oksekød, aubergine og kartofler

Nyretapper med pomme frites og bistro sauce

Oksebryggergryde Faxe egnsret med blød hvidløgsmos

Okseculotte med svampesauce, bønner, karotter og hvide kartofler

Oksecuvettesteg stegt i ovn og med flødekartofler

Oksegryde med kanel, kartoffelmos og tyttebærsyltetøj

Oksehaleragout

Oksekød i gryde med vin

Oksesteak med bagekartofler og svampe i sherrysauce

Oksesteg gammeldaws grydesteg

Osmansk gryderet

Osso buco i gryde

Osso buco i trykkoger, med løse ris og surt

Paprikaschnitzel med brasekartofler og grønne ærter

Pariserbøf med pocheret æg

Pariserbøf med rå æggeblomme

Peberbøf med fettuccine pasta og Madagascar sauce

Plankebøf med kartoffelmos og bearnaise sauce

Pytt i panna

Ragu bolognaise – “kødsovs”

Ravioli med svampe/oksekødsfyld og ostesovs

Rib eye Steak med pommes frites og bearnaise

Rib-eye steak med flødegulerødder

Roastbeef med kartoffelsoufflé og Mango – avocadosalat

Roastbeef med kold kartoffelsalat og grønt

Roastbeef stegt i oven med grøn sauce

Rodfrugtgryde med oksekød i porter, kartoffelmos og surt

Rump steak med hasselbackkartofler, bordelaise sauce og brøndkarse

Rød gryde med spaghetti

Salat med kalvekød/oksekød

Saltimbocca med pandesovs og ærtepolenta

Schnitzel Holstein med spejlæg pommes sautés og ærter

Schweizerschnitzel

Skånsk kalops

Skipperlabskovs med rødbeder og groft rugbrød

Slotssteg med grøntsager og kartoffelpandekage

Soyamarineret Flanksteak med stegte løse ris

Spansk bøf med tomatsauce, ris og salat

Spicy salat med oksekød

Sprængt Oksebryst med stuvet spidskål

Squash- lasagne

T-bone steak med hasselback kartofler og svampesauce

Texmexgryde Santa Fé

Tournedos med jordskokkepuré, rødvinsglace og crumble

Tournedos med Kartoffelbåde og estragonsmør

Tournedos Rossini med rå stegt kartoffeltårn og levermousse

Tykstegs tournedos med rødløgskompot og sellerifrites

Ukrainsk Bøf med løg og kartoffelmos

Ungarsk kalvelevergryde med pasta og grøn salat

Vildtruller med vildtsauce, ristede kartofler og waldorfsalat

Wallenbergare

Wallenberger med ærter og kartoffelmos

Weekends gryde

Wiener-kuskens gullasch med kartoffelmos, pølser og spejlæg

Wienerschnitzel á la Oscar

Wienerschnitzel de lux

Wienerschnitzel med ærter og brasekartofler

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme