• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Rib-eye steak med flødegulerødder

3. december 2016 by John Frøslev Skriv kommentar

Rib-eye steak er et rigtig godt valg, hvis du skal lave en lækker
middag bestående af en god bøf med lækkert tilbehør. En Rib-eye
steak er næsten altid en garanti for en mør og lækker bøf.  
Vi griber kniven og går i køkkenet.

Ingredienser:(2 pers)
2 stk. Rib-eye steak
4 stk. gulerødder
2 dl. Piskefløde
1 stk. citron, revet skal heraf
1 stilk af rosmarin
1 dusk persille
6 – 8 stk. kartofler
2 spsk. Dild, hakket
Salt og peber
Lidt smør/olie

Start med at skrælle gulerødderne

Skræl lange gulerodsbånd med tyndskrælleren  
Sæt fløden over at simre i en lille gryde

Tilsæt revet citronskal, rosmarin, persille, salt og peber  
Når den er tyknet til passende konsistens

Tilsæt gulerodsbåndene lad dem simre et par min.  
De skal stadig være lidt sprøde
Lige før serveringen, vendes den friske dild i saucen  

Opvarm lidt smør/olie på panden

Steg bøfferne ca. 2 – 3 min. På hver side

Krydr med salt og peber  
Pak dem ind i stanniol og lad dem hvile ca. 10 min

Server bøfferne med de flødekogte gulerødder og kartofler.  
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Rib-eye steak med flødegulerødder og kartofler,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Okse Tags: Rib-eye steak med flødegulerødder

Previous Post: « Bakskuld med hjemmerørt remoulade og rugbrød
Next Post: Gæstemiddag “Genbrug” »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme