
Tilbehør opskrifter


Agurkesalat gammeldags

Asiatiske stegte ris med æg og rejer

Baconrulle med ost

Bagte rødbeder med spinat og parmesanchips

Balsamico – ketchup

Bearnaise essens

Bornholmske stegte saltsild med bløde løg og rødbeder

Bouillon – kartofler

Brombær marmelade.

Brun Kalvefond eller Oksefond

Brunede kartofler i Airfryer

Coleslaw og Hjemmelavet mayonnaise

Dauphine kartofler

Espagnole sauce

Gourmet bacon røget

Grillet Hjertesalat med citronfløde

Grøntsagsfad med blomkål, broccoli og squash

Grøntsagsmos uden kartofler

Jackson-kartofler

Julesild

Ketchup hjemmelavet

Ketchup hjemmelavet

Kimchi – Fermenteret kål

Knapost med kommen

Leverpølse

Makrel i gelé

Mayonnaise uden æg

Medisterpølse, kogning og stegning

Mojo rojo sauce

Morfar’s koldskål med ristede havregryn

Morfar’s Leverpostej

Mornaysauce Italiensk

Mousserende citrondrink med rosmarin

Nuoc Cham sauce/dip/marinade

Nuoc Cham sauce/dip/marinade

Panko – rasp

Påskefrokost med tilbehør

Pomelo – appelsin marmelade

Pulled Pork til pitabrød

Pyton slange som snack

Råstegte Franske kartofler

Ratatouille

Risotto med safran

Rullepølse hjemlavet i ovn

Rødkål hjemmelavet

Rødkål med rødvin og chili

Rødkåls-slaw med ristede solsikkekerner

Rødkålsalat med klassisk vinaigrette dressing

Salat med creme fraiche dressing

Salat med kalvekød/oksekød

Sandefjordsmør

Skyr- iscreme med karamel og chokolade

Spradebasse sild

Teriyaki marinade

Tomatsalat med vandmelon, agurk, purløg og græskarkerner

Waldorfsalat

Whisky-sauce

Æblesmør
