• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Baconrulle med ost

26. februar 2017 by John Frøslev Skriv kommentar

Til alle os, der elsker bacon og ost. Kan man nogensinde blive træt af ost
eller bacon? To simple ingredienser, der er så smagfulde og passer bare
så godt sammen.  

Bacon er letsaltet, røget flæsk fra siden eller ryggen på unge svin. Bacon er
et af Danmarks største eksportprodukter og var engang det største. Det er
især England, der aftager det danske bacon.
Bacon bliver kaldt ”danskernes yndlingskrydderi”
Vi skal i køkkenet.

Ingredienser:(1 rulle)  
2 stk. bacon, sliced
1 skive Cheddarost eller Gouda
1 skive Toastbrød  
Skær kanterne af toastbrødet

Rul det helt fladt som en pandekage, med en kagerulle

Læg cheddarost på det flade toastbrød, en skive pr. brød

Rul toast og ost sammen i en rulle (ved hjælp af et stykke papir
eller rullemåtte)  
Rulles nu ind i bacon

Sæt en tandstikker i hver rulle, så de holder sammen  
Steg på panden ved middelhøj varme i 2 – 3 min.

Så er der klar til servering.

Dagens snack, Baconrulle med purløg, velbekomme 
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør Tags: Baconrulle med ost

Previous Post: « Forårsruller Tamilske
Next Post: Engelsk bøf i sous vide med bløde løg, skysauce og kartofler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme