• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Mousserende citrondrink med rosmarin

1. august 2019 by John Frøslev Skriv kommentar

Ingredienser: (4 pers.)
1 fl. mousserende hvidvin ( cava)
Sukkerlage:
½ stang vanilje
4 kviste rosmarin
70g sukker
1½ dl. vand
2 dl. citronsaft, presset

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud
kom vaniljestangen og kor i en lille gryde

Tilsæt rosmarin, sukker og vand
lad det koge ind til en tykflydende lage
Afkøl lagen og si den, rør citronsaften i

Stil sukkerlagen i køleskab i mindst 5 – 6 timer så smagen modnes
hæld 2 spsk. sukkerlage i hvert glas

Fyld op med mousserende vin, (lige før gæsterne kommer)
pynt med rosmarinkviste i hvert glas

Skål og Velkommen

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Einbein mit sauerkraut og Erbs puré
Next Post: Asian stylet medaljer med insekter »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 on the Foodie Pro Theme