• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Pyton slange som snack

28. maj 2015 by John Frøslev Skriv kommentar

Nu tager vi en tur til Vietnam og prøver at tilberede en pyton slange som
snack. En ret som jeg aldrig har prøvet at tilberede eller smagt, men vi
skal jo prøve noget nyt. Så vi går til den, og ser om det er første, og sidste
gang det bliver lavet. Med en kilo pris på 500 – 1000 kr er det i
den dyre ende.  
Vi ser på det.

Ingredienser.:(ca. 8 – 10 stk)  
1 pk pyton slange, ca. 200 g
3 spsk hvedemel
1 stk æg
4 – 5 spsk panko-rasp eller almindelig rasp
Olie til fritering

Start med at varme olie op til ca. 180 gr enten i en gryde eller i en fritøse
Skær slangen i passende mundrette stykker
Vend stykkerne i mel derefter æg som er pisket let sammen,
derefter i panko – rasp  
Kom dem i frituren i 10 – 12 min  
Så er der klar til servering.

Dagens snack, Pyton slange dobbelt paneret og friteret,
Velbekomme 
Mange glade madhilsner
John  

PS. Det her en meget pikant smag lidt efter kylling, det
smager utroligt godt. Konsistensen er lidt gummiagtig i stil med
blæksprutte, men smagen fantastisk.

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør Tags: Pyton slange som snack

Previous Post: « Jordbærroulade med jorbærfrosting
Next Post: Skyr- iscreme med karamel og chokolade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme