• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Tomatsalat med vandmelon, agurk, purløg og græskarkerner

20. juli 2022 by John Frøslev 1 kommentar

En rigtig sommersalat, sød, frisk og fuld af umami. Salat med vandmelon gør sig godt
som tilbehør til grillmad og de flotte farver er en fryd for øjet og kan bruges til alle
typer kød, kylling, gris, lam, okse og fisk.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
300g vandmelon, uden skræl
½ stk. agurk
4 stk. tomater
1 bd. Purløg
100g salatost/feta i tern
50g græskarkerner, ristet
1 stk. lime, saften
2 spsk. olivenolie

Start med at skære vandmelonen i tern, mundrette stykker

flæk agurken og skrab kernerne ud, og skær resten i tern

skyl og skær tomaterne i tynde både

rist græskarkernerne på en tør varm pande i et par min.
hak purløg groft
bland det hele sammen i en skål. Dryp limesaft udover samme
med olivenolie.
klar til servering.

Dagens tilbehør, Tomatsalat med vandmelon, agurk, purløg og græskarkerner
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Rabarbertærte med Frangipane
Next Post: Gæstemiddag “I det grønne” »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme