• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Balsamico – ketchup

21. april 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Ketchup er en populær sauce, der som oftest er baseret på tomater
De grundlæggende ingredienser i moderne ketchup er tomater,
vineddike, sukker, husholdningssalt, allehånde, nelliker og kanel.

Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 små glas)
½ stk. løg, finthakket
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
lidt sort peber
1 ds. tomater, hakket
2 ds. tomatpuré, 140g
1 tsk. allehånde
½ tsk. nelliker
2 tsk. paprika
½ dl. balsamico, rød
5 – 6 tsk. sukker, store
3 tsk. gurkemeje
1 tsk. atamon

Pil og hak løget fint, samt hvidløg
Svits løg, hvidløg i en lille gryde med olivenolie

Tilsæt alle ingredienserne undtagen atamon
Blend det hele med en stavblender

Ketchuppen trækkes fra varmen
tilsæt 1 tsk. atamon

Hældes på atamon skyllede glas eller flaske
Sættes nu på køl et par dage
og er klar til servering.

Dagens tilbehør, Balsamico-Ketchup, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Bovsteak grillet med barbecuesauce
Next Post: Fisk i fad med kulmule »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme