• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Mayonnaise uden æg

20. juni 2019 by John Frøslev Skriv kommentar

Mayonnaise uden æg, kan det lade sig gøre? Det kan det, og det tager
kun et split-sekund, så står du med en færdig mayo, som er fuld på
højde med en du har købt i supermarkedet. Tilsat lidt friske krydder
urter, har du en mayo lige til det eget brug.

køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
50 ml. letmælk evt. skummetmælk eller soyamælk
ca. 170 ml. smagsneutral olie
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. hvidvinseddike
salt og peber efter smag
1 stk. citron, saften
evt. friske krydderurter

Find et højt slank glas/plastik og stavblenderen frem

Kom mælk, sennep, hvidvinseddike i glasset

Blend det skummende, tilsæt derefter olien i en tynd stråle
mens du blender, fortsæt til den ønskede konsistens er opnået

Smag til med salt, peber og citronsaft, kom det i en lille plastbøtte
kan holde sig i køleskabet i en lille uge
tilsæt evt. friske krydderurter.
klar til brug

Dagens mad, Tomat, æg, mayonnaise og purløg, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Waldorfsalat
Next Post: Vildtruller med vildtsauce, ristede kartofler og waldorfsalat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme