• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Waldorfsalat

18. juni 2019 by John Frøslev Skriv kommentar

Ingredienser: (4 pers.)
1 1/4 dl. piskefløde
1 dl. Cremefraiche 18%
3 tsk. sukker
2 – 3 stk. grønne æbler
3 stilke bladselleri
300g grønne vindruer
130g valnøddekerner
salt
Pisk fløden til skum, men ikke for stiv

Bland flødeskum med cremefraiche, sukker og et nip salt

skær æblerne i små tern kom æbleternene i dressingen

efterhånden som du skærer dem ud
skyl bladselleristilkene, skær bunden af og kasser den
skær stilkene i tynde skiver

Skyl vindruerne og halver dem

Blancher valnødderne i kogende vand ca ½ -1 min.
(fjerner bitterstofferne fra skallen)

Dup valnøddekernerne tørre
Hak kernerne groft

Vend bladselleri, vindruer og valnødder i dressingen
Sæt det i køleskab i mindst ½ time

Smag waldorfsalaten til, og hæld over i en fin skål
Pynt med halve valnødder, halve vindruer og blade af bladselleri
så er det tid til servering.

Dagens Waldorfsalat, velbekomme
Mange glade madhilsner
john

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Millionbøf
Next Post: Mayonnaise uden æg »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme