
Ingredienser: (4 pers.)
1 1/4 dl. piskefløde
1 dl. Cremefraiche 18%
3 tsk. sukker
2 – 3 stk. grønne æbler
3 stilke bladselleri
300g grønne vindruer
130g valnøddekerner
salt
Pisk fløden til skum, men ikke for stiv

Bland flødeskum med cremefraiche, sukker og et nip salt

skær æblerne i små tern kom æbleternene i dressingen

efterhånden som du skærer dem ud
skyl bladselleristilkene, skær bunden af og kasser den
skær stilkene i tynde skiver

Skyl vindruerne og halver dem

Blancher valnødderne i kogende vand ca ½ -1 min.
(fjerner bitterstofferne fra skallen)

Dup valnøddekernerne tørre
Hak kernerne groft

Vend bladselleri, vindruer og valnødder i dressingen
Sæt det i køleskab i mindst ½ time

Smag waldorfsalaten til, og hæld over i en fin skål
Pynt med halve valnødder, halve vindruer og blade af bladselleri
så er det tid til servering.

Dagens Waldorfsalat, velbekomme
Mange glade madhilsner
john
Skriv et svar