• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Nuoc Cham sauce/dip/marinade

9. september 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Nuoc cham er en sauce fra det vietnamesiske køkken som næsten går igen i alle retter,
det er både salt, sødt, surt og krydret, et godt til mange forskellige retter, så lav et stort
glas og ha’ i køleskabet, det skal nok blive brugt.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (1 dl.)
½ stk. lime
1 spsk. Limesaft, presset
½ stk. chili, rød
1 fed hvidløg
2 spsk. Fiskesauce
2 spsk. Vand
2 spsk. Sukker
4 spsk. Ris vineddike

Start med at vaske limen og riv skallen
hak chilien fint, pil og knus hvidløget

bland alle ingredienserne og rør til sukkeret
bliver opløst.
lad trække før serveringen ca. 30 min.

opbevares tildækket i køleskab
klar til brug

Dagens Dip/sauce, Nuoc Cham sauce/marinade, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Marineret Butterfly kylling på rodfrugter med creme fraiche urtedressing
Next Post: Hybenmarmelade med citron »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme