![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/08/DSC_0346k-56-12-346.jpg)
Nuoc cham er en sauce fra det vietnamesiske køkken som næsten går igen i alle retter,
det er både salt, sødt, surt og krydret, et godt til mange forskellige retter, så lav et stort
glas og ha’ i køleskabet, det skal nok blive brugt.
køkkenet kalder.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/08/DSC_0330k-56-12-330.jpg)
Ingredienser: (1 dl.)
½ stk. lime
1 spsk. Limesaft, presset
½ stk. chili, rød
1 fed hvidløg
2 spsk. Fiskesauce
2 spsk. Vand
2 spsk. Sukker
4 spsk. Ris vineddike
Start med at vaske limen og riv skallen
hak chilien fint, pil og knus hvidløget
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/08/DSC_0332k-56-12-332.jpg)
bland alle ingredienserne og rør til sukkeret
bliver opløst.
lad trække før serveringen ca. 30 min.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/08/DSC_0348k-56-12-348-1.jpg)
opbevares tildækket i køleskab klar til brug
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/08/DSC_0344k-56-12-344.jpg)
Dagens Dip/sauce, Nuoc Cham sauce/marinade, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar