• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Vietnamesiske fiskefrikadeller med ris

20. april 2022 by John Frøslev 1 kommentar

Fiskefrikadeller har altid været et hit, for børnene når det kom på middagsbordet,
her er en lidt anderledes udgave af de velkendte fiskefrikadeller.
de er nemme og hurtig at lave – og så smager de herlige,
børnene vil sætte pris på dem
køkkenet kalder

Ingredienser:(4 pers.)
500g fiskefars
240g Basmati ris
1 spsk. Fiskesauce
1 tsk. sesamolie
50g majs, frost
1 fed hvidløg
½ tsk. salt
sort peber, friskkværnet
2 spsk. Rapsolie

Tilbehør:
4 stk. forårsløg
50g grønne ærter, frost
150g sukkerærter
1 spsk. Rapsolie
2 spsk. Nuoc cham-sauce

Start med at koge risene efter anvisning på pakken

kom fiskefarsen i en skål og pisk det med håndmixeren

til en glat masse. Pil og knus hvidløget og rør fiskefarsen
med fiskesaucen, sesamolie, ca. 50g majs, hvidløg, salt og peber

Form fiskefarsen til fiskefrikadeller ca. 10 – 12 stk, helst

lige store. Steg dem i 2 spsk. Olie på lidt over middelvarme

ca. 3 min. på hver side, til de har fået lidt farve
Rens forårsløgene og skær dem i tykke skiver, og steg dem

og sukkerærterne i 1 spsk. Olie i ca. 1 min.
sammen med 50g grønne ærter

Server fiskefrikadellerne med grøntsager, ris og nouc cham-sauce
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Vietnamesiske fiskefrikadeller med ris, grøntsager og nuoc cham-sauce
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fisk

Previous Post: « Nuoc Cham sauce/dip/marinade
Next Post: Kylling à la Marengo med kartoffelpandekager »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme