• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kalveschnitzel med tomat og Noilly Prat-sky

13. april 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

Kalveschnitzler er skåret af inderlår, fra kalve i slagtealderen 8-12 måneder.
Denne udskæring er særligt mager, med en fedtprocent på kun 2.
Kalvekød er derudover kendetegnet ved at være naturligt mørt og
finere i smagen, end oksekød. Her udført med stegte løg og tomater,
en skysauce af Noilly Prat.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
4 stk. kalveschnitzler ca. 600g (gerne lidt tykke)
olivenolie
2 stk. løg
500g cocktail tomater på stilk
1 dl. Noilly Prat
1 dl. Kalvebouillon
salt og peber
frisk basilikum
1kg. Kartofler

Start med at koge kartoflerne møre ca. 20 min.

krydr kødet med salt og peber

Brun kødet på en varm pande i lidt olie, på begge sider
tag kødet af panden, skær løg i skiver

svits løg på panden i lidt olie

tilsæt tomater til panden og svits godt.
tilsæt Noilly Prat og kalvebouillon på panden og
lad det simre i 3 – 4 min.

Smag skyen til med salt og peber, læg schnitzlerne på
panden og lad dem blive varme.
server retten med kartofler og et drys basilikum.
klar til servering.

Dagens tallerken, Kalveschnitzel med tomat, stegte løg og Noilly Prat sky
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Marineret Kyllingelår med karamelliserede løg og svampe
Next Post: Nuoc Cham sauce/dip/marinade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme