• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Mojo rojo sauce

20. oktober 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Mojo rojo er en krydret kold sauce, der stammer fra De Kanariske Øer.
som passer godt til grillet kød, kylling, fisk og grøntsager.
køkkenet kalder

Ingredienser: ( 6 pers.)
3 skiver hvidt brød, uden skorpe
2 spsk. Balsamico, rød
1 stk. æg
4 fed hvidløg
1½ tsk. kommen, hel
1½ spsk. Paprika
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. kørvel
¾ tsk. salt
2 dl. Olie, solsikke
2 spsk. Vand

Start med at skære brødet i tern, og kom det i en skål

Stænk med balsamico, lad det stå 2 – 3 min. så brødet

opsuger balsamicoen
Bland alt, bortset fra olie og vand i en blender, tilsæt

olien dråbevis, og kør til en tyk sauce

reguler konsistensen med vand

Klar til servering.

Dagens tallerken, Stegt mørksej med kartofler, gulerodssalat og mojorojo sauce
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Stegte ris med grøntsager
Next Post: Kinesisk rejesuppe med fersken »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme