
Mojo rojo er en krydret kold sauce, der stammer fra De Kanariske Øer.
som passer godt til grillet kød, kylling, fisk og grøntsager.
køkkenet kalder

Ingredienser: ( 6 pers.)
3 skiver hvidt brød, uden skorpe
2 spsk. Balsamico, rød
1 stk. æg
4 fed hvidløg
1½ tsk. kommen, hel
1½ spsk. Paprika
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. kørvel
¾ tsk. salt
2 dl. Olie, solsikke
2 spsk. Vand
Start med at skære brødet i tern, og kom det i en skål

Stænk med balsamico, lad det stå 2 – 3 min. så brødet

opsuger balsamicoen
Bland alt, bortset fra olie og vand i en blender, tilsæt

olien dråbevis, og kør til en tyk sauce

reguler konsistensen med vand

Klar til servering.

Dagens tallerken, Stegt mørksej med kartofler, gulerodssalat og mojorojo sauce
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar