• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kinesisk rejesuppe med fersken

20. oktober 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

En af de bedste opskrifter fra det smagfulde, kinesiske køkken.
Kinesisk rejesuppe som smager pragtfuldt og er fyldt med sunde,
få nærende ingredienser, som kan købes i ethvert supermarked.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
1 stk. løg, stort
2 spsk. Karry
1 spsk. Smør
1 spsk. Olie
1 fed hvidløg
½ liter hønsebouillon
1 ds. Ferskner, der skal bruges 3 halve ferskner, resten kan fryses
1 ds. Tomater, hakkede
2½ dl. Piskefløde
200g rejer/hummerhaler

Tilbehør:
Flûtes

Start med at pille og hakke løget fint

steg det i fedtstoffet, tilsæt karry og lad det stege med
pres hvidløget i
tilsæt bouillonen sammen med saften fra fersknerne

tilsæt de hakkede tomaterne, lad det koge ca. 15 min.
hæld fløden i, og lad suppen koge igennem.
smag til med salt og peber, skær fersknerne i små terninger

tilsæt dem sammen med rejerne/hummerhalerne og
varm det netop igennem. Nu må rejerne ikke koge mere
så bliver de seje
serveres med lune flûtes til.

Dagens tallerken, Kinesisk rejesuppe med ferskner og flüte
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Suppe

Previous Post: « Mojo rojo sauce
Next Post: Torskerognsgratin på grovbrød med citronrytter og salat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme