• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Torskerognsgratin på grovbrød med citronrytter og salat

22. oktober 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Er der ikke det helt store overskud til frokost/aftensmad. Så er denne dejlige gratin
med torskerogn en nem og hurtig ret, som laves i micro-ovnen, og smager fantastisk
godt. En let og dejlig frokost/middagsret.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
1 ds. Torskerogn
1 stk. æg, stort
½ dl. Minimælk
1 stk. løg, lille og revet
1 bdt. Persille, hakket
½ spsk. Esdragonblade, finthakkede
peber

Tilbehør:
Ristet grovbrød / Flûtes
Citronbåde

Start med at mose torskerognen grundigt i en skål

pisk i en anden skål æg og mælk sammen med de

øvrige ingredienser og bland det godt sammen til
en jævn masse og hæld de i en glasform eller

ildfast fad, dæk skålen til.

Sæt den i mikroovnen fuld effekt i 5 min. og
dæmp så effekten til næste trin og bag videre
i ca. 5 min. til gratinen er fast

afkøl gratinen lidt og server den med citronbåde
og brød til.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Torskerognsgratin på groft brød, citronrytter og salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Frokost

Previous Post: « Kinesisk rejesuppe med fersken
Next Post: Mørbradbøffer á la Provence »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme