• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Påskefrokost med tilbehør

29. maj 2019 by John Frøslev Skriv kommentar

Til en god frokost samles familien til påske, men kan også anvendes
til Pinse eller en anden velkommen lejlighed
køkkenet kalderMarineret sild med løgringe
Friturestegt fiskefileter med remoulade, tomat og citron
Rejer og æg
Tarteletter med høns i asparges
Lun hjemmelavet leverpostej med Bacon og champignon
Lun ribbensteg med rødkål
Hjemmerøget svinemørbrad med røræg og purløg
Paté de Champagne med cornichoner
Cheesecake med ribsgele
div. drikkevare

Tarteletter med høns i asparges
Marineret sild med løgringe
Friturestegt fiskefilet med citron, tomat og remoulade
Rejer med tomat
Æg og tomat
Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
Lun ribbensteg med rødkål
Hjemmerøget svinemørbrad med røræg og purløg
Paté de Champagne med cornichoner
Cheesecake med ribsgele

Alle ønskes en god frokost med mange gode minder og
Varme madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Hønsesalat Hawaii
Next Post: Cheesecake med ribsgele »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme