• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Hønsesalat Hawaii

28. maj 2019 by John Frøslev Skriv kommentar

En rigtig gammeldags forret til fest eller konfirmation, stod valget
næsten altid imellem tarteletter med høns og asparges eller
hønsesalat og især denne på en skive ananas.
Det forstår man godt, for det smager forrygende med ananas

Køkkenet kalder

Ingredienser: ( 4 pers.)
400g hønsekød, kogt
1 ds. Aspargessnitter, konserves
250g Champignon i skiver
3 – 4 skiver bacon sliced
Dressing:
2 dl. Mayonnaise
1 dl. Creme fraiche 38%
½ tsk. sukker
Salt og peber
1 tsk. karry, mild
Anretning:
4 skiver ananas, frisk
1 bakke Karse, frisk
1 stk. Tomat

Start med at hælde vandet fra asparges og lad dem dryppe godt af
Champignon skæres i skiver (nemmeste på æggedeleren)
Hønsekødet skæres i tern
Bacon steges på en tør varm pande.

Dressing:
Røre du selv mayonnaisen skal du bruge:
1 stk. æggeblomme
1 tsk. vineddike
2 dl. Olie, smagsneutral f.eks. solsikkeolie
salt og peber

Pisk æggeblomme, vineddike, sennep, salt og peber luftigt

Tilsæt olie meget lidt ad gangen, og pisk det godt sammen
Fortsæt med at tilsætte olie til du har den konsistens som du ønsker

Mayonnaisen, sukker, salt og peber samt karry røres sammen
Tilsæt Creme fraiche,
Asparges, champignon, og hønsekød vendes i dressingen.

Stil det koldt indtil den skal bruges
Ananassen skrælles og skæres i skiver på ca. ½ cm tykkelse

Anretning: Portions anret hønsesalaten på den friske ananas

Bacon lægges på og der pyntes med tomatbåde og klippet karse

Serveres med flutes eller ristet brød
det er tid til servering

Dagens tallerken, Hønsesalat Hawaii med ciabattabrød,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Forret

Previous Post: « Flamsk gryderet med svinekød og kartoffelmos
Next Post: Påskefrokost med tilbehør »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme