• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Okonomisauce

17. august 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

Japansk Okonomi sauce er “i familie” med Worcestershire sauce,
men den er langt sødere og mindre salt end sin britiske fætter.
Dette skyldes, at Worcestershire’s vigtigste ingrediens og kilden til dens
stærke umami smag er ansjos, mens Okonomi saucens hovedbestanddel
er dadler.
køkkenet kalder

Ingredienser:
Der er mange ingredienser, men de fleste har man i køkkenet, hvis der laves
asiatiske retter.

2 spsk. Tomatketchup
1 spsk. Worcestershire sauce
1 spsk. Soya sauce
3 spsk. dadelsukker
2 spsk. Østerssauce
1 spsk. Hoisinsauce
½ spsk. chilisauce
1 spsk. mørk sirup
2 tsk. hvid Miso

Start med at blande, tomatketchup, worcestershire sauce, soya sauce og sukker
i en lille skål som kan gå i micro ovnen eller i en lille gryde.

Gi det 30 sekunder, i micro ovnen, eller varme til sukkeret bliver opløst.

Fortsæt med at blande resten af ingredienserne og du har en okonomisauce som
kommer meget tæt på originalen. Opbevares i køleskab
klar til servering.

Dagens tilbehør, Japansk Okonomisauce, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Gæstemiddag ” Fra Nord til Syd”
Next Post: Kyllingeruller med salat (coleslaw) »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme