• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllingeruller med salat (coleslaw)

17. august 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

Kyllingekød er kød fra kyllinger, dvs. fra unge høns og haner. Kyllingekød indeholder
mange proteiner, vitaminer og mineraler. Skindet indeholder meget fedt. Kyllingernes
slagtekroppe består primært af bryst, vinger, lår og ben. Kyllingekød stammer primært
fra slagtekyllinger.
Køkkenet kalder.

Ingredienser: ( 4 pers.)
4 stk. kyllingebryster
salt og peber
3 spsk. mayonaise
½ tsk. sennep
250g ost, revet
1 bundt persille
1 fed hvidløg
1 spsk. olie til et ildfast fad
bages ved 180gr i 30 min.
drys med ost og krydderurter og bag i 5 min.

Coleslaw:
1 stk. kinakål
1 stk. agurk
1 bundt radiser
4 stilke løgtop fra forårsløg
½ bundt persille

Start med at flække kyllingebrysterne på den flade side

så du får 2 stk. ens kyllingebryster af 1 stk. kyllingbryst
gør det samme med alle kyllingebryster.

læg dem med skæresiden opad og krydr med salt og

sort peber, læg et stykke film over alle kyllingebrysterne

og bank dem med en kødhammer lidt flade.

Rør mayonaise og sennep sammen i en lille skål

bland revet ost, hakket persille og presset hvidløg sammen.

smør kyllingebrysterne på den side med salt og peber, med

mayonaise og sennep blandingen

Kom ca. 2 spsk. af osteblandingen på kyllingefiléterne og
rul dem sammen, sæt evt. en tand stikke i så de ikke åbner sig

lægges i et smurt ildfast fad, side om side.
smøres på oversiden med mayonaise/sennep blandingen

Sæt dem i ovnen på 180gr i ca. 30 min.

træk dem lidt ud af ovnen og læg en skefuld af
osteblandingen oven på rullerne og bag yderlige i 5 min.
klar til servering.

Skær kinakål i fine strimler, flæk agurken i kvarte stænger og

skær dem ud i ca. 1 cm. længde, skær radiserne i skiver på

ca. 3 mm tykkelse og derefter i stænger på 3 mm bredde,

hak toppe af forårsløg og persille fint og bland det hel samme
tilsæt 1-2 spsk. mayonaise og rør salaten sammen, krydr med
salt og peber smag til med evt. lidt lime saft/skal
klar til servering.

Dagens tallerken, Kyllingeruller med salat og brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Okonomisauce
Next Post: Thailandske farserede courgetter »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme