• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Bouillon – kartofler

19. april 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Et lækkert tilbehør til mange forskellige retter, nemt og hurtigt
at tilberede og med en vidunderlig smag forår/sommer.

Ingredienser: (2 pers.)
300g kartofler
2 stk. gulerødder
2 stk. tomater
1 fed hvidløg
½ spsk. timian, tørret
3 – 4 dl. grønsags-bouillon, terning

Start med at vaske kartoflerne og skræl dem sammen med gulerødder

Skær dem og tomaterne i tynde skiver
læg skiverne skiftevis, i et ovnfast fad

Pres hvidløg over og drys med timian, salt og peber
hæld bouillon over.

Stil kartoflerne i ovnen ved 200 gr. i 60 min.
drys med frisk timian og server
Det er tid til servering

Dagens tilbehør, Bouillon-kartofler med tomat og timian,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Indbagt æg med skysauce
Next Post: Trekornsgrød med abrikoskompot »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme