• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Indbagt æg med skysauce

19. april 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Indbagt æg med en god fars og æg hvor inder temperaturen er 70 gr
hvor blommen er smilende, så er det en kulinarisk nydelse.

Høns er hårdføre og produktive husdyr som holes overalt i verden
Høns menes at være domesticeret primært fra røde junglehøns som
bor i sydøstasiatiske jungler.

Junglehøns lægger cirka et dusin æg om året, men tamhøns kan
lægge så meget som op til 315 æg om året.

køkkenet kalder

Ingredienser: (2 – 3 pers.)
500g kalv/flæsk, hakket
1½ tsk. salt
3 spsk. hvedemel
1 stk. æg
4 – 6 skiver bacon, sliced
1 stk. løg, lille
2 dl. mælk
1/4 tsk. peber
4 stk. æg
Farsen laves som en almindelig frikadellefars

Et ildfast fad smørres med lidt smør
2/3 af farsen lægges i fadet

Med en ske laves 4 fordybninger i farsen
i hver kommes et råt æg

Lidt af hviden som løber ved siden af, bruges som “lim” til låget
resten af hviden fjernes når postejen er bagt

Resten af farsen lægges over og nogle skiver bacon fordeles ovenpå
smør med en pensel lidt hvide over hele postejen
derefter strøs postejen med rasp, som klappes lidt fast

Bages i ovnen på 200gr. i ca. 1 time
efter ½ time tilsættes lidt mælk til fadet

Serveres med skysauce og kogte kartofler
Det er tid til servering

Dagens tallerken, Indbagt æg med skysauce og kogte kartofler,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris

Previous Post: « Æggesalat
Next Post: Bouillon – kartofler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme