• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Æggesalat

17. april 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Æggesalat har mange år på bagen, men vi fremhæver den stadig
den dag i dag. En æggeret eller en let salat med æg er en god
indledning til en middag, den kan tilberedes i forvejen, og de
allerfleste kan lide æg, på den ene eller anden måde.

Vi går i køkkenet

Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. æg
1 bundt purløg
2 kviste dild
1 stk. forårsløg
1/4 tsk. karry
4 spsk. creme fraiche 18%
2 spsk. hjemmerørt mayonnaise
1 stk. citron
salt og peber
Brød

Kog æggene hårdt, ni minutter
lad dem køle af, og skær dem fint

Kan gøres på æggedeleren, på langs og på tværs

Og på højkant

Æg skåret i småstykker på æggedeleren

Skyl purløg og dild
skyl og rens forårsløget
pak purløg, dild og forårsløg ind i køkkenrulle, så det suger væden

Skær de to slags løg meget fint
rør creme fraichen med hjemmerørt mayonnaise
tilsæt de to slags løg, karry og æg

Smag til med citron, salt og peber
Anret evt. på ristet brød, der er afkølet lidt

klar til servering

Dagens tallerken, Æggesalat på ristet brød med tomat og purløg,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Tilbehør

Previous Post: « Kylling a la Maryland
Next Post: Indbagt æg med skysauce »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme