Burger lavet på en lidt anden måde end den traditionelle udførelse.
Vi laver den efter sous vide metoden og tilfører den et spejlæg.
Jeg må sige med det samme, det er en voksen størrelse, med en
bøf på 200 g og et spejlæg, løg, tomater, agurkesalat, remoulade,
ketchup, salat, brød og brun sovs, så går man ikke sulten fra bordet.
Vi går til den.
Ingredienser.:(2 pers)
400 g oksefars, hakket
4 stk. æg
2 stk. løg
2 stk. tomater
1 stk. salathoved
2 stk. burgerboller, store
8 spsk. Brun sovs
½ kop sort kaffe
1 – 2 spsk. Smør/olie til stegning
Salt og peber
Start med at forme bøfferne i ringene
Krydr dem med salt og peber
Læg dem i en vaccumpose og vaccumer dem
Læg dem i suos videren ved 57 gr. I 45 min.
Varm en pande godt op, meget varm
Brun bøfferne af i 1 – 2 min
Tag dem af panden og hold dem varme
Sæt ringene på panden
Skrue ned for varmen
Slå to æg ud i hver ring
Steg dem ved moderat varme til hviden er stiv
Varm en anden pande godt op
Tilsæt lidt smør/olie
Skræl løgene og skær dem i ringe
Brun løgene på panden
Lige før løgene er færdige tilsættes ½ kop sort kaffe
Vend løgene i væsken og steg til der ikke er mere væske
Så er der bløde og brune løg.
Tag dem af panden
Varm burgerbollerne
Flæk dem og rist dem på skæresiden
Byg burgeren op
Afslut med brun sovs på toppen
Så er det tid til servering.
Dagens tallerken, Burger med spejlæg, bløde løg og agurkesalat,
velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar