• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Pytt i panna

28. maj 2016 by John Frøslev Skriv kommentar

Vi har lige været en tur i Sverige, og hver eneste gang vi har
været i Sverige vil en af dagenes meny bestå af, pytt i panna,
en meget hurtig ret at tilberede, når man køber det på frost.

Pytt i panna er indbegrebet af Sverige og så smager det jo godt.
Vi drøner lige gennem køkkenet, og retten er færdig.

Ingredienser.:(2 pers)  
350 g pytt i panna med oksekød
4 stk. æg
2 spsk. Smør/olie
Salt og peber
Rødbeder
Tomatketchup
Kinesisk soya

Kom 350 g pytt i panna i et ildfast fad og sæt det i mikroovnen
Eller tilbered retten på grillen

6 min på højeste effekt
Når halvdelen af tiden er gået røres der i fadet
Sæt en pande over varmen med 2 spsk. Smør/olie  

Slå 4 stk. æg ud på panden og spejl dem ved svag varme
Retten er færdig og det er tid til at anrette.

Dagens tallerken, Pytt i panna med spejlæg og rødbeder,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Okse Tags: Pytt i panna med spejlæg og rødbeder

Previous Post: « Ribbensteg med timiangrøntsager og kartofler
Next Post: Wok med kylling og ægnudler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme