
Bulgogi er en super populær koreansk ret der består af tynde skiver
marineret oksekød, svinekød kan også bruges, serveret med
grøntsager og dampende varme ris.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
300g ribeye i tynde skiver
1 stk. løg i tynde skiver
5 fed hvidløg, finthakket
3 stk. forårsløg, hakket
1 spsk. ingefær finthakket
2 spsk. olie, neutral
Bulgogi Sauce:
2 spsk. Soja sauce
1 spsk. Soja sauce, mørk
2 spsk. Mirin
1 spsk. Sukker
1 spsk. Ahornsirup
1 spsk. Sesamolie
1 spsk. Æblejuice, eller blomme
1 spsk. Ristede sesamfrø
Start med at blande alle ingredienserne til saucen sammen i en skål
og sæt til side

Bland hvidløg, løg, ingefær og forårsløg i en anden skål

tilføj kød og den færdige sauce og lad blandingen marinere i mindst
30 min. og gerne natten over.
Hæld olie i en pande og varm op til høj varme

tilsæt kød og sauce og rør rundt indtil stort set al væske er fordampet
snit løg i tynde skiver, hvidløg hakket, ingefær finthakket og hvidløg hakket

hæld lidt olie på en pande og varm op, tilsæt først løg, forårsløg, ingefær og hvidløg

dernæst det tilberedte kød.

pynt med snittede forårsløg og sesamfrø og server rygende varmt med
friske grøntsager, gochujang dip. Kimchi og dampende varme ris.
klar til servering.

Dagens tallerken, Bulgogi med gochujang dip, kimchi og ris
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar