En ægte original Italiensk opskrift på spaghetti med kødsovs
som smager langt væk af Italien, nem og så står den og
passer sig selv.
køkkenet kalder.
Ingredienser: (4 pers.)
500g fettuccine båndpasta, frisk
500g hakket oksekød
1 stk. løg, stort
salt og peber
1 tsk. sukker
olivenolie
1 dl. Hvidvin
2 ds. Hakkede tomater
revet parmesanost
Start med at lægge kødet i en gryde
hak løget og tilsæt det til gryden med kødet
tilsæt salt og peber samt olivenolie (gerne masser
af olie, en italiener vil bruge meget, og det smager
bedre) og tænd for varmen.
rør i gryden mindst i 20 min. til det er brunet godt
tilsæt hvidvin, lad vinen dampe af, og tilsæt tomater
og lad det simre i mindst en halv time, gerne længere
Kog pastaen ”al dente” i rigeligt saltet vand efter anvisning på
posen og bland det med kødsovsen. Drys med
reven parmesanost.
det et tid til servering.
Dagens tallerken, Fettuccine al Ragú, båndpasta med kødsovs og ost
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar