• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Fettuccine al Ragú

5. april 2024 by John Frøslev Skriv kommentar

En ægte original Italiensk opskrift på spaghetti med kødsovs
som smager langt væk af Italien, nem og så står den og
passer sig selv.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
500g fettuccine båndpasta, frisk
500g hakket oksekød
1 stk. løg, stort
salt og peber
1 tsk. sukker
olivenolie
1 dl. Hvidvin
2 ds. Hakkede tomater
revet parmesanost

Start med at lægge kødet i en gryde

hak løget og tilsæt det til gryden med kødet

tilsæt salt og peber samt olivenolie (gerne masser
af olie, en italiener vil bruge meget, og det smager
bedre) og tænd for varmen.
rør i gryden mindst i 20 min. til det er brunet godt

tilsæt hvidvin, lad vinen dampe af, og tilsæt tomater
og lad det simre i mindst en halv time, gerne længere

Kog pastaen ”al dente” i rigeligt saltet vand efter anvisning på

posen og bland det med kødsovsen. Drys med
reven parmesanost.
det et tid til servering.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er DSC_0421k-56-16-421.jpg

Dagens tallerken, Fettuccine al Ragú, båndpasta med kødsovs og ost
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Pizza

Previous Post: « Nakkekam i strimler med dildkartofler
Next Post: Bulgogi koreansk ret »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme