• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Colorado steak med dampede grøntsager

20. juni 2021 by John Frøslev 1 kommentar

Steak oversættes til bøf, som er et stykke tilberedt okse- eller hestekød. Det steges
og krydres ofte med salt og peber. Bøf kan steges på pande eller i ovn. Anrettes
bøffen med løg, kaldes den engelsk bøf ofte benævnes den efter tilbehøret, bøf a’
la béarnaise med bearnaisesovs.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. Colorado steak (kalvekoteletter)
½ spsk. Olie
salt og peber

Grøntsager:
2 stk. porrer
3 stk. gulerødder
3 stk. kartoffel
¼ stk. blomkål i små buketter
stokken fra blomkål, skåret i stave
3 stk. forårsløg
1 fed hvidløg, finthakket
1 stk. Citron
1 bundt persille, hakket
100g smør

Start med at røre smørret blødt med hvidløg og hakket persille
krydr med lidt revet citronskal, citronsaft, salt og peber
læg det på et stykke husholdingsfilm og rul det til en pølse
skær skiver af kryddersmørret når det er afkølet og stift

Klargør grøntsagerne til dampning enten i en dampindsats til micro-ovnen i 8 min.

eller en gryde med lidt vand og lidt smør i 15 min.
Tag bøfferne og smør dem med olie, krydr med salt og peber

læg dem på en meget varm grill pande eller grill, med den smurte side nedad

steg i ca. 2 – 3 min. smør siden som vender opad med lidt olie, krydr med salt og peber
steg igen ca. 2 min. tag dem af panden, og lad dem trække lidt inden serveringen

Server med de dampede grøntsager til bøffen og et par skiver kryddersmør
på toppen, det er tid til servering.

Dagens tallerken, Colorado steak med dampede grøntsager og kryddersmør
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften, Okse

Previous Post: « Japansk laks med sesam og japansk sauce med ris og tomatsalat
Next Post: Krydrede hakkebøf i fad med ost og grøntsager »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme