Mad i fad er noget af det bedste, til en dag hvor det skal være nemt, lækkert og hurtigt
I denne ret fyldes smagen af krydret hakkebøf, cheddarost, kartofler, grøntsager og
tomatsauce en ovnret med masser af smag, retten piftes lidt op med creme fraiche.
originalopskriften stammer fra på Webopskrifter.dk
køkkenet kalder
Ingredienser: (4 pers.)
200g gulerødder
300g Kartofler
2 spsk. Olie
28g tacokrydderi
500g oksefars
½ tsk. salt
Peber
1 bdt. Forårsløg
2 stk. peberfrugter
1½ ds. Hakkede tomater
1 fed hvidløg
4 skiver cheddarost
1½ dl. Creme fraiche
Start med at skrælle gulerødder og kartofler, skær det hele ud i små tern
kom dem i et ildfast fad, og tilsæt 2 spsk. Olie, vend halvdelen af tacokrydderiet i
sammen med gulerod og kartoffeltern
sæt fadet i ovnen, og steg grøntsagerne i 25 min. Bland den resterende halvdel af
tacokrydderi sammen med oksefarsen og
tilsæt salt og peber, ælt det godt igennem til en sammenhængende fars
form kødet til hakkebøffer og sæt dem til side
Skyl forårsløg, og snit dem fint, skyl peberfrugter, og skær dem i små tern
Pil hvidløg og hak det fint.
Tag fadet med grøntsagerne ud af ovnen, tilsæt forårsløg, peberfrugter, hvidløg
og hakkede tomater, bland det god sammen.
Steg hakkebøfferne på en varm pande i lidt fedtstof, de skal kun lige brunes på begge
sider, læg hakkebøfferne ovenpå grønsagsblandingen, læg en skive cheddarost oven
på hver bøf, sæt fadet i ovnen på 200gr i ca. 10min. til osten smelter og tager lidt farve
Server de krydrede hakkebøffer og grøntsager med creme fraiche til.
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Krydret Hakkebøf i fad med ost og grøntsager
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar