• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Texmexgryde Santa Fé

18. august 2020 by John Frøslev 2 kommentarer

I dag står den på mexicansk gryderet, som kan laves i løbet
af ½ time og som står og passer sig selv. En nem og hurtig ret,
og som smager fantastisk.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)

500g oksekød, oksefilet eller tyndsteg
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk. salt
1 tsk. chilipulver
1 tsk. oregano
1 tsk. spidskommen
2 spsk. Olie
3 dl. Vand
1 spsk. Kinesisk soya
1 dl. Fløde
2 spsk. Hvedemel
10 stk. nachos, knuste
Guacamole:
2 stk. avocadoer
1 tsk. citronsaft
1 knsp. Salt
Tilbehør
Ovnstegte kartoffelbåde
Majs
Tomat
Salat
Skær kartoflerne i både

Vend kartoffelbådene i oli og krydr med salt og peber

Skær kødet i mindre stykker, bland det med hvidløg, salt og krydderier

Brun kødet i olie, hæld vandet i, lad det simre, 10 min. rør soya i

Tilsæt fløde blandet med mel, og lad retten simre, 3 min.
Smag til med salt og peber
Pil avocadoerne og mos dem, tilsæt citron og salt

Knus nachos, og drys dem over gryden ved serveringen.
Server med guacamole og tilbehøret.

Dagens tallerken, Texmexgryde Santa Fé med ovnkartofelbåde,
guacamole og tomat, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Okse

Previous Post: « Rødgrød med mandler og creme anglaise (vaniljesauce)
Next Post: Spaghetti med tomat, basilikum og frisk mozzarella »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lenni

    23. august 2020 kl. 19:42

    Denne Tex-Mex gryde har jeg kigget lidt på, den ser lækker ud og den skal jeg se om ikke jeg kan få testet af.

    Svar
  2. john

    24. august 2020 kl. 9:49

    Hej Lenni,
    Den er også lækker, men kan være lidt spicy hvis der er børn som skal spise, men man bestemmer jo selv styrken med chilipulvret,
    rigtig god fornøjelse
    hilsen John

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme