
I dag står den på mexicansk gryderet, som kan laves i løbet
af ½ time og som står og passer sig selv. En nem og hurtig ret,
og som smager fantastisk.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
500g oksekød, oksefilet eller tyndsteg
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk. salt
1 tsk. chilipulver
1 tsk. oregano
1 tsk. spidskommen
2 spsk. Olie
3 dl. Vand
1 spsk. Kinesisk soya
1 dl. Fløde
2 spsk. Hvedemel
10 stk. nachos, knuste
Guacamole:
2 stk. avocadoer
1 tsk. citronsaft
1 knsp. Salt
Tilbehør
Ovnstegte kartoffelbåde
Majs
Tomat
Salat
Skær kartoflerne i både

Vend kartoffelbådene i oli og krydr med salt og peber

Skær kødet i mindre stykker, bland det med hvidløg, salt og krydderier

Brun kødet i olie, hæld vandet i, lad det simre, 10 min. rør soya i

Tilsæt fløde blandet med mel, og lad retten simre, 3 min.
Smag til med salt og peber
Pil avocadoerne og mos dem, tilsæt citron og salt

Knus nachos, og drys dem over gryden ved serveringen.
Server med guacamole og tilbehøret.

Dagens tallerken, Texmexgryde Santa Fé med ovnkartofelbåde,
guacamole og tomat, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Denne Tex-Mex gryde har jeg kigget lidt på, den ser lækker ud og den skal jeg se om ikke jeg kan få testet af.
Hej Lenni,
Den er også lækker, men kan være lidt spicy hvis der er børn som skal spise, men man bestemmer jo selv styrken med chilipulvret,
rigtig god fornøjelse
hilsen John