En hurtig og nem ret at lave, og som smager helt vidunderligt af sol og sommer.
Med en frisk duftende basilikum og den bløde mozzarella som smyger
sig om den varme spaghetti, får du et helt vidunderligt måltid.
Køkkenet kalder
Ingredienser (4 pers.)
500g tomater, meget gerne små
2 kugler Mozzarella, frisk gerne bøffel
1 bundt Basilikum frisk
1 dl. Olivenolie
2 fed hvidløg, gerne finthakket
1 tsk. flagesalt
Peber, friskkværnet
500g spaghetti
Start med at skylle og skære tomaterne i kvarte
Riv mozzarellaen i lidt store stykker
Bland tomater og revet mozzarella med basilikum,
olivenolie og hvidløg
Smag blandingen til med salt og peber og lad det trække i ca. 15 min.
Kog spaghettien al dente i saltet kogende vand
Sigt vandet fra spaghettien, men lad lidt blive
Vend tomatblandingen med den helt varme spaghetti i gryden og
sæt låge på i to min.
Det gør mozzarellaen ekstra blød og får retten til at forene sig både
smags og konsistensmæssigt
Server med det samme
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Spaghetti med tomat, basilikum og frisk mozzarella
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar