• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Grill – stegte røget ribben med salat og flüte

2. september 2020 by John Frøslev 1 kommentar

En hurtig og nem ret til grillen er denne, i de fleste supermarkeder
kan man købe forkogte røget ribben, som lige skal smøres med lidt
marinade og en tur på grillen. Så er der klar til servering, og det
skal være lidt nemt, en gang i mellem.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
1 pk. Forkogte røget ribben (kan man ikke få forkogte ribben,
så kan man selv dampe dem, på grillen dagen i forvejen
https://johnfmadblog.dk/dampedeog-grillet-ribben-ethit-pa/ )
Marinade:
4 dl. Vand
50g smør
200g sukker
1 dl. Citronsaft, friskpresset
4 tsk. Worchestershiresauce
3 spsk. Dijonsennep
1 tsk. salt, groft
Tilbehør:
Årstidens salat
Flüte
Grill marinade:
Bring vand, smør og sukker i kog på en pande

Kog blandingen ved kraftig varme og uden låg
Rør af og til, skrab det sukker ned som sætter sig på kanten
Kog karamellen ca. 15 min. eller til den bliver lysegul

Træk panden fra varmen og tilsæt de øvrige ingredienser

Kog grillmarinaden ved svag varme og under omrøring ca. 5 min.
Når marinaden er afkølet, hældes den på en lille flaske (genbrug)

Pensl de forkogte ribben på begge sider med grill – marinaden

Meget gerne dagen før

Grill dem på direkte varme i ca. 1 min.
Flyttes derefter til indirekte varme i 5 – 6 min.

Pensl dem jævnlig med marinaden under grilningen
Og pas på de ikke bliver branket, da marinaden indeholder
meget sukker,Og dermed hurtig bliver sorte.
Læg flüte på brillen i ca. 8 – 10 min. indirekt varme
Så er det tid til servering.

Dagens Grill- tallerken, Grillet marinerede røget ribben med
salat og flüte. Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grill retter

Previous Post: « Spaghetti med tomat, basilikum og frisk mozzarella
Next Post: Teriyaki-marineret Laks »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme