• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Millionbøf á la thai

19. maj 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Panderet med knald på både smag og farve, nem og hurtig.
Millionbøf á la thai er en variation af en god dansk klassiker millionbøf,
forklædt som en asiatisk ret. Retten er let spicy, men kan gøres stærkere,
hvis man ønsker det.
Køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
300g oksekød, hakket 10 – 12%
½ spsk. Olie
1 fed hvidløg, hakket fint
10g ingefær, hakket fint
1 tsk. karrypasta, rød
½ ds. Tomater, hakket
1 ds. Kokosmælk, lille
125g minimajs
2 stk. forårsløg, finthakket
1 tsk. sukker
Lidt frisk basilikum
Salt og peber
Tilbehør:
Ris
Start med at koge risene efter anvisning på pakken
Brun oksekødet på en pande med olie

Tilsæt hvidløg, ingefær og karrypasta. Steg under omrøring ca. 3 min.
Tilsæt tomater, kokosmælk og minimajs og lad retten simre ca. 10 min.

Tilsæt fintsnittede forårsløg
Smag til med sukker, salt og peber og drys med friskhakket basilikum

Server med kogte ris.
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Millionbøf á la thai, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Okse

Previous Post: « Wokgryde med nudler, hvidkål, hakket oksekød og hoisinsauce
Next Post: Gæstemiddag “For two” »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 on the Foodie Pro Theme