![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0290k-56-9-290.jpg)
Panderet med knald på både smag og farve, nem og hurtig.
Millionbøf á la thai er en variation af en god dansk klassiker millionbøf,
forklædt som en asiatisk ret. Retten er let spicy, men kan gøres stærkere,
hvis man ønsker det.
Køkkenet kalder.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0286k-56-9-286.jpg)
Ingredienser: (2 pers.)
300g oksekød, hakket 10 – 12%
½ spsk. Olie
1 fed hvidløg, hakket fint
10g ingefær, hakket fint
1 tsk. karrypasta, rød
½ ds. Tomater, hakket
1 ds. Kokosmælk, lille
125g minimajs
2 stk. forårsløg, finthakket
1 tsk. sukker
Lidt frisk basilikum
Salt og peber
Tilbehør:
Ris
Start med at koge risene efter anvisning på pakken
Brun oksekødet på en pande med olie
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0287k-56-9-287.jpg)
Tilsæt hvidløg, ingefær og karrypasta. Steg under omrøring ca. 3 min.
Tilsæt tomater, kokosmælk og minimajs og lad retten simre ca. 10 min.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0288k-56-9-288.jpg)
Tilsæt fintsnittede forårsløg
Smag til med sukker, salt og peber og drys med friskhakket basilikum
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0289k-56-9-289.jpg)
Server med kogte ris.
Det er tid til servering.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0292k-56-9-292.jpg)
Dagens tallerken, Millionbøf á la thai, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar