• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Wokgryde med nudler, hvidkål, hakket oksekød og hoisinsauce

15. maj 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

I dag tager vi lidt forskud på foråret, hiver wokken frem laver en
dejlig nem og hurtig ret Wokgryde med nudler. Som meget nemt
kan også laves over grillen udendørs, når temperaturen lige er til det.
Køkkenet kalder

Ingredienser: ( 4 pers.)
300g hvidkål
1 fed hvidløg
1 spsk. Olie, neutral
1 spsk. Ingefær, finthakket
400g oksekød, hakket
1 dl. Hoisinsauce
3 spsk. Soja
2 spsk. Sesamfrø
2 spsk. Sesamolie
250g woknudler
1 bundt forårsløg
1 bakke bønnespirer
Start med at snitte kålen i strimler og hak hvidløget

Varm olien op i en wok eller stor gryde
Steg hvidløg sammen med ingefær i et halvt min.

Tilsæt hakket kød og steg det til det begynder at tage farve
Hak det i stykker med en træspartel imens

Tilsæt kål, hoisinsauce, soja, sesamfrø og sesamolie
Steg videre i ca. 5 min.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken, sigt vandet fra, tilsæt nudlerne
til wokken sammen med fintsnittede forårsløg og bønnespirer
Vend det sammen med kødet
Klar til servering.

Dagens tallerken,Wokgryde med nudler, hvidkål, hakket oksekød
og hoisinsauce. Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grill retter

Previous Post: « Kalvemørbrad à la Roma med spaghetti
Next Post: Millionbøf á la thai »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme