
En dejlig ret, sund, nem, billig og fri på fedt, meget fin til frysning, så lav
bare dobbelt portion, så er der til nem mad en anden dag.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
500g kalvelever
1 stk. løg, stort
250g champignoner
2 stilke bladselleri
1 stk. peberfrugt, rød
1 fed hvidløg
20g flydende fedtstof
2½ dl. Minimælk
salt og peber
1 – 2 spsk. Rosenpaprika eller edelsüss
lidt kulør
Maizena til jævning.
Tilbehør:
400g frisk båndpasta
2 eller flere slags grøn salat
olie-eddike dressing.
Start med at skære leveren ud i ca. 2 cm. brede strimler

skær løg, champignoner og bladselleri i skiver og

peberfrugten i tern. Brun fedtstoffet i en gryde og svits

først løgskiverne, tilsæt leverstrimlerne og svits, til de
skifter farve. Tilsæt resten af grøntsagerne og svits, til

champignonerne begynder af safte. Tilsæt mælk så det
står op om lever og grøntsager, tilsæt krydderierne.
Farv saucen lysebrun med kulør, dæmp varmen og lad
retten simre under låg i ca. 15 min. til leveren er mør og
grønsagerne stadig har lidt bid.
Smag saucen til og jævn den let.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, ca. 4 min.

server levergryden med kogt pasta og blandet grøn salat med

olie/eddike dressing til.
det er tid til servering

Dagens tallerken, Ungarsk kalvelevergryde med pasta og grøn salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar