• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Japanske madpandekager

28. september 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Okonomiyaki pandekager er en japansk ret. Oprindelsen til disse smagfulde
madpandekager kommer fra gadekøkkenet i Osaka, Japan, Okonomiyaki er
saltet og lavet af bla. Mel, æg, strimlet kål, og hvilken som helt topping, du
vil have på. De typisk populære toppings er japansk mayonaise, sesamfrø,
tang i strimler, okonomi sauce. Beregn 2 stk. pr. person
køkkenet kalder

Ingredienser: (6 stk.)
Pandekager:
260g mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 kop vand
2 stk. æg
1 spsk. Soya sauce
30g purløg, eller forårsløg hakket
120g kartofler, revet
120g hvidkål, i tynde strimler og blancheret

Topping:
sorte og hvide sesamfrø
evt. Japansk tang i strimler
japansk mayo
okonomi sauce
bonito flager

Start med at blande alle tørstofferne godt

tilsæt æg, vand, og pisk det godt sammen
tilsæt soya sauce, purløg, kartofler, og hvidkål, i tynde strimler og blancheret

rør det godt sammen.

Sæt store klatter af dejen, ligesom til klatkager, på en varm pande med lidt olie

bag den til en lysebrun farve på begge sider.

tag dem af panden og hold dem varme

top med bonito flager, japansk mayo, okonomi sauce og sesamfrø

Japansk Mayo:
1 stk. æggeblomme
1 tsk. sennep
180g neutral olie, f.eks. solsikke olie
2 tsk. sukker
1 spsk. Soyasauce
et nip salt
1 spsk. Riseddike
nogle dråber citronsaft.

Kom alle ingredienserne i en skål, med undtagelse af olien

pisk det godt og luftigt
tilsæt olien dråbevis i starten samtidigt med at der piskes
efterhånden kan den tilsættes i en tynd stråle, mens der piskes

til en passende konsistens
klar til servering.

Dagens tallerken, Japanske madpandekager med bonito, mayo og okonomisauce
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften, Pizza

Previous Post: « Beef Rendang spicy og lækker oksekødsret fra Malaysia
Next Post: Ungarsk kalvelevergryde med pasta og grøn salat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme