• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Hakkebøf med Karrygrøntsager

8. december 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Grøntsager vendt i karry, er det perfekte tilbehør til en god
hakkebøf, og med små nye kartofler eller et godt stykke
hjemmebagt brød til, så er lykke gjort
Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
300g hvidkål
300g gulerødder
100g ærter, fine
1 stk. porre, lille
1 stk. rødløg, lille
1 tsk. flydende fedtstof
1 tsk. karry efter smag
1 dl. Vand
Salt og peber
500g Oksefars

Start med at snitte hvidkålen fint

Skær gulerødderne i tynde stave
Snit porren fint
Skær rødløget i tynde både
Varm fedtstoffet op, og brænd karryen af

Tilsæt grøntsagerne, uden ærter og svits i 2 – 3 min.
Tilsæt vand, salt, peber og lad det simre i ca. 5 min.
Tilsæt ærterne til sidst

Smag retten til, server grøntsagerne til f.eks. steg eller dampet fisk
med kartofler eller brød.
Form fire bøffer af farsen, krydr med salt og peber på begge sider

Steg dem på en moderat varm pande i lidt olie

På begge sider, ca. 3 min. på hver side

Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Hakkebøf med Karrygrøntsager med brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Andesteg langtidsstegt med rødkål, brunede kartofler og sauce
Next Post: Bi-bim-bap (Koreansk biksemad) »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme