
Nyd lidt luksus i weekenden med en ekstra tyk skaftekotelet, og ovnstegte
kartofler, dampede gulerødder og grøn salat med brød.
og snyd ikke dig selv for et godt glas hvidvin.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. tykke skaftekoteletter med ben
80g små gulerødder
salt og peber
2 spsk. Olivenolie
20g smør
1 dusk persille
1 stk. skalotteløg
3 stk.tomater
2 stk. forårsløg
1 stk. salathoved, evt. iceberg
1 stk. peberfrugt, rød
1 stk. hvidløgsflüte
Start med at, røre smørret med hakket persille og læg det på køl
Krydrer kødet med salt og peber

brun det på begge sider i meget varm olie, på en grill-pande eller alm. Pande

læg koteletterne i et ildfast fad og sæt det i ovnen på 200gr. og steger i ca. 7-8 min

Damp gulerødderne, skalotteløg og forårsløg møre i lidt vand ca 5 min.

snit eller riv salaten i strimler
Læg en skive persillesmør på hver kotelet, sammen med skiver af Tomater/ rød

peber, serveret med dampede gulerødder, løg og salat, samt hvidløgsflüte
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, King size skaftekoteletter med dampede grøntsager, brød og salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar