• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllingbryst med vildtsmag

16. juni 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Nem og hurtig ret, hvor det traditionelle kyllinge bryst får vildtkarakter
af vildtkrydderiet, enebær. Kyllingbryst kan erstattes af svinemørbrad
med samme gode resultat, server gerne med en god salat.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
600g kyllingbryst
1 tsk. salt
friskkværnet sort peber
12 stk. enebær
2 spsk. smør
250g champignon
1 stk. løg
1 spsk. sukker
2 dl. rødvin
½ dl. vand
½ dl. kalvefond
1 spsk. tomatpure

Tilbehør:
båndpasta, frisk

Start med at støde enebærrene i en morter

tænd for ovnen på 200gr.
lav nogle tværgående snit på oversiden af kyllingefiléterne

krydr med salt, peber og knap halvdelen af de stødte enebær

Smelt 1 spsk. smør på en stegepande og brun kyllingekødet

ca. 1 min. på hver side, læg det i et ovnfast fad, og steg færdig

i ovnen ca. 15 min, eller til inder temperaturen er 70gr.
skær champignon i kvarte stykker, smelt 1 spsk. smør på en

stegepande, steg champignonerne ca. 1 min, til de har fået lidt

farve. Tilsæt finthakket løg og resten af enebærrene, steg yderlige

ca. 1 min, tilsæt sukker, rødvin, vand, kalvefond og tomatpure

under omrøring, lad saucen simre ca. 5 min.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, skær det stegte kyllingekød

i skiver. Server med pasta og rødvinssaucen med champignoner
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Kyllingbryst med vildtsmag, pasta og rødvinssauce
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Tyrkisk Kyllingesuppe med flüte
Next Post: Indonesisk kylling med brune løse ris og salat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme