• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Indonesisk kylling med brune løse ris og salat

22. juni 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Det indonesiske køkken er en samling af forskellige regionale kulinariske
traditioner, der dannede øgruppen Indonesien. Der er en bred vifte af
opskrifter og køkkener, delvist fordi Indonesien er sammensat af cirka
6.000 befolkede øer af de i alt 17.508 i verdens største øgruppe, med
mere end 1.300 etniske grupper.køkkenet kalder

Ingredienser: (2 – 3 pers.)

1 stk. kylling 1350g eller 3 stk. store kyllingebryster
½ stk. Peberfrugt, rød i stimler
½ stk. Peberfrugt, grøn i stimler
1 stk. banan i skiver
2 dl. Piskefløde
1 fed hvidløg, knust
1 tsk. karry
½ tsk. Sambal Oelek
½ dl. Mangochutney
salt og peber

Start med at koge kyllingen i ca. 50 min.

skær peberfrugterne i stimler

fjern skind og ben fra den kogte kylling og fordel

kødet i regelmæssige stykker oven på peberfrugten

i et ovnfast fad.

Skær bananen i skiver.

Tilsæt bananen i fadet ovenpå kyllingen

Pisk fløden til skum, tilsæt karry, hvidløg og mangochutney i

smag til med sambal oelek, salt og peber.

Fordel flødeskummet over kyllingen i fadet og stil retten i
ovnen i ca. 20min. til alt er gennemvarmt.

flødeskummet skal danne et låg

serveres med løse ris og salat.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Indonesisk kylling med brune løse ris og salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ

Previous Post: « Kyllingbryst med vildtsmag
Next Post: Kålfrikadeller med stuvede gulerødder/ærter »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme