• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Tyrkisk Kyllingesuppe med flüte

7. juni 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Nem og hurtig kyllingesuppe som smager helt fantastisk, lige til sådan
en varm/halvkølig forårsdag.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
350 g kyllinglår
1,5 liter vand
 2 stk. løg
fritureolie til stegning
1 gulerod
2-3 kartofler efter 3 minutter tilsæt
2 spsk pasta
2 stk. sorte peberkorn
3 stk. laurbærblade
100g ærter, frosne
1 stk. æg
salt

Start med at dele lår fra overlåret og læg det i en gryde

tilsæt 1,5 liter vand, varm op til kogepunktet og fjern skum, kog i ca. 20min.
tages op og lægges til side
hak 2 stk. løg, groft,

svits dem på en varm pande med lidt olie, til de er klare

Riv 1 gulerod på den grove sider af rivejernet,

svits dem sammen med løg
tilsæt 1 skefuld bouillon til løg/gulerødder på panden

kartoflerne skæres ud i mindre stykke og tilsættes til kyllinge bouillonen, koges

knap møre i bouillonen, efter ca. 3 min.  Tilsættes 2 spsk. pasta f. eks. Skruer
tilsæt et par sorte peberkorn og 3 stk. laurbærblade

tilsæt ærter, pisk ægget lidt sammen og hæld det i suppen under omrøring

smat til med salt og evt. peber, pil kødet fra kyllingebenene og skær det

i mindre stykker, tilsæt det til suppen, og varm den godt igennem.
klar til servering.

Dagens tallerken, Tyrkisk kyllingesuppe med flüte, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John



Print opskrift

Skrevet i: Suppe

Previous Post: « Gæstemiddag “Forår 75”
Next Post: Kyllingbryst med vildtsmag »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme